DGMR/Jaaroverzicht

Jaaroverzicht 2020 - 2021

DGMR Jaaroverzicht

Op afstand

Op 1 oktober 2020 bestond DGMR precies 40 jaar. Een mooie mijlpaal die het vieren waard was. Niet op een mooie locatie, zoals we aanvankelijk wilden. We moesten het op afstand doen. Met een feestelijke uitzending voor de collega’s thuis.

Op afstand werd er niet alleen gevierd, maar ook gewerkt. En hoe. Corona zat onze dienstverlening niet in de weg. Veel opdrachtgevers deden een beroep op onze expertise. We werkten samen aan toekomstgerichte projecten. En we realiseerden een boekjaar dat op afstand het beste was.

Wie zoals wij voorop wil blijven lopen, moet meters maken. Nieuw terrein ontdekken en positie bepalen. Telkens willen we de afstand naar de toekomst overbruggen. Dat deden we afgelopen boekjaar. En dat blijven we ook doen in het jaar dat voor ons ligt.

People & Planet

 

Grip op de luchtkwaliteit in gebouwen

Binnenluchtkwaliteit meten vanwege corona

Zonder te veel besmettingsrisico naar kantoor of naar school? Ventileren en de luchtkwaliteit meten, zeggen de specialisten van DGMR, bba binnenmilieu en Sensornet. Zij ontwikkelden SAM AIR die 24/7 de kwaliteit van de binnenlucht monitort.

Binnenluchtkwaliteit meten vanwege corona

Maak kennis met ons

Medewerkers van DGMR in 2020

Onze 200 experts willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Medewerkers van DGMR in 2020

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.