DGMR/Jaaroverzicht

Jaaroverzicht

Een jaaroverzicht in de zomer?

Meestal ontvangt u aan het begin van het kalenderjaar van verschillende bedrijven een jaaroverzicht. Wij doen het anders: ons financiële boekjaar loopt tot 1 juli, en dus maken wij altijd in de zomer de balans op. Een mooi moment om ook naar onze projecten en activiteiten van het afgelopen boekjaar te kijken.

Om u daar in mee te nemen hebben we dit jaaroverzicht opgesteld. Als u een klein stukje naar beneden scrollt ziet u een selectie van de projecten, publicaties, whitepapers en events van afgelopen jaar waar we aan gewerkt hebben en waar we trots op zijn. Mooie projecten die we voor onze klanten hebben mogen doen het afgelopen jaar.

Wellicht vindt u het ook leuk om de filmpjes te bekijken waarin een aantal opdrachtgevers vertelt over hun ervaring met het werken met DGMR. Daarom hebben we een aantal klantverhalen toegevoegd.

Helaas dit jaar niet alleen goed nieuws in dit jaaroverzicht. Het droevige bericht dat Gerard Meerdink, een van onze oprichters, dit jaar overleden is delen we ook met u. Hij stond in 1980 samen met drie anderen aan de basis van DGMR. Inmiddels is DGMR uitgegroeid tot een bureau waar 200 medewerkers dagelijks werken aan innovatieve oplossingen voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving.

We zullen dat ook komend jaar voor onze opdrachtgevers blijven doen, zodat we u volgend jaar rond deze tijd weer een nieuw jaaroverzicht kunnen laten zien.

Ieke Kuijpers | directeur

People & Planet

Maak kennis met ons

Onze 200 experts willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.