DGMR/DGMR

De ingenieurs en adviseurs van DGMR

Ingenieurs en adviseurs van onafhankelijk ingenieursbureau DGMR in 2020

Waar wij voor staan

Jubileum-logo DGMR 40 jaarOnze overtuiging is dat mensen het beste tot hun recht komen in een duurzame, veilige en gezonde omgeving. Al 40 jaar dagen we onszelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. Doeltreffend voor de samenleving. Vernieuwend voor opdrachtgevers. Cruciaal voor de comfortabele leefomgeving van vandaag én morgen.

In 1980 startten de ingenieurs Van Dalfsen, Gies, Meerdink en Van Rangelrooij een nieuw en onafhankelijk ingenieursbureau: DGMR. Omdat ze kwaliteit met creativiteit wilden verbinden. Niet de gebaande paden, maar de grenzen van mogelijkheden opzoeken. Meedenken met opdrachtgevers om ze te verrassen met optimale en geïntegreerde oplossingen.

Toegevoegde waarde voor nu en straks

Nog steeds zit die passie in het DNA van DGMR. Wij denken vooruit. We lopen voorop met hoogstaande, innovatieve oplossingen. We gaan graag samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan om iets te bedenken dat van toegevoegde waarde is voor nu en voor straks. Met nadrukkelijk aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Zo’n 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. Ze ontwikkelen hun kennis voortdurend in kennisgroepen. Hun specialistische kennis helpt niet alleen opdrachtgevers verder. Ze delen die kennis ook in netwerken en op hogescholen en universiteiten. Zo helpt kennisdeling ook onze organisatie weer verder.

De kracht van ons ingenieursbureau

 

Onze kernwaarden

Integer
We handelen eerlijk, betrouwbaar en zorgvuldig volgens de regels van het spel.

Vooruit & strevend
We willen voor onze relaties het onmogelijke mogelijk maken.

Toegankelijk
We zijn een toegankelijke, pro-actieve en open partner.

Deskundig
We weten waarover we praten.

Plezier & passie
We zijn ondernemend, tonen initiatief en zijn verantwoordelijk voor het resultaat.

Persoonlijk
Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze mensen zijn onze belangrijkste succesfactor.

Klokkenluidersregeling

Integer handelen is belangrijk voor het succes van DGMR. Medewerkers kunnen gebruik maken van de klokkenluidersregeling om eventuele misstanden te melden.

Onze dochterondernemingen

Klanten over ons

  • Stef Capelle manager Security & Environment bij ECT
    "Iemand met milieu in zijn portefeuille is vaak de enige binnen het bedrijf. Dan is het handig dat je iemand met verstand van zaken hebt om op terug te vallen. Eén vast aanspreekpunt. DGMR is echt een partner: samen sparren, samen zoeken naar oplossingen. Een autoriteit op milieugebied.”
  • Cees van der Spek directeur Public Affairs en Global Corporate Relations bij OVG Real Estate
    “Wij ontwikkelen de meest duurzame en intelligente gebouwen. Die focus op vernieuwend bezig zijn, zien wij ook bij DGMR. Ze zijn zeer professioneel en kundig in wat zij aan oplossingen leveren. Ze kennen de markt én denken mee met de opdrachtgever. Dat DGMR weet hoe wij werken, is heel prettig en maakt ze tot een betrouwbare partner.”
  • Peter Hoogstad senior projectmanager Heijmans
    "Tijdens de bouw van het Timmerhuis deden we samen met DGMR controlerondes. Zo konden we vroegtijdig bouwfouten voorkomen, zodat we een betere oplevering en minder faalkosten hadden."

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Medewerkers van DGMR in 2020

Onze 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Medewerkers van DGMR in 2020

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.