DGMR/Ingenieursbureau DGMR

De ingenieurs en adviseurs van DGMR

Waar wij voor staan

DGMR is een advies- en ingenieursbureau dat altijd innovatieve oplossingen zoekt én vindt. Ons toegewijde team van 250 medewerkers daagt zichzelf graag uit. Als oplossingsgerichte adviseurs maken we het onmogelijke mogelijk en creëren we waarde. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan veilig, duurzaam en gezond wonen, werken en leven. DGMR: samenmogelijkmakers. Voor vandaag, morgen en de toekomst.

Koploper

In een wereld die continu in beweging is, zijn koplopers nodig. Wij zetten voortdurend die stap vooruit naar een duurzame leefomgeving. De complexe bouw- en milieuvraagstukken waar wij samen aan werken, hebben een nieuwsgierige en een verder-kijken-dan-de-vraag-houding nodig. De oplossing zit in kwaliteit, creativiteit en innovatie, waarbij we de grenzen van de mogelijkheden opzoeken.

Teamprestatie

Onze gemeenschappelijke drive: altijd denken in kansen en baanbrekende initiatieven nemen. Ons werk is steeds een teamprestatie. We zetten samen de schouders eronder, benutten ieders talent en zijn aanspreekbaar en bereikbaar. Opdrachtgevers kennen ons als kennispartner, ervaringsdeskundige, luis-in-de-pels of altijd-vragensteller. Met een zekere nuchterheid maken wij hun hoge ambities waar. Zo komen we tot een optimaal toepasbaar advies met een zo duurzaam mogelijk resultaat.

Kennispositie

Samenmogelijkmaken kunnen we alleen mét elkaar. De kennis en ervaring die wij opdoen in het werk van alledag is bedoeld om te delen. Vanuit onze kennispositie geven we graag door wat we weten, in allerlei netwerken, in het onderwijs en natuurlijk in onze eigen organisatie. Zo komen we met elkaar verder. En we creëren betere oplossingen en meerwaarde voor de toekomst. Samen bouwen aan een wereld voor komende generaties. DGMR: samenmogelijkmakers.

 

Eén ingenieursbureau, drie vestigingen over Nederland verspreid.
Wij werken vanuit onze kantoren in Arnhem, Den Haag en Drachten.

Samenmogelijkmakers

 

Mede-eigenaar van DGMR

Als je bij ons werkt, dan kun je mede-eigenaar van DGMR worden. Net als de ongeveer twintig partners bij ons bureau heb je dan invloed op de koers van onze organisatie. En gaat het goed met DGMR, dan stijgen de waarden van jouw participaties. Het geeft net dat beetje extra naast de winst waarin iedereen bij onze organisatie deelt.

Onze vacatures

Onze kernwaarden

Integer
We handelen eerlijk, betrouwbaar en zorgvuldig volgens de regels van het spel.

Oog voor de toekomst
Wij geloven dat investeren in een betere wereld voor morgen de beste manier is om waarde te creëren.

Deskundig
We weten waarover we praten.

Samen
Wij opereren niet alleen. We zijn onderdeel van de samenleving, hebben oog voor ieders belang en werken graag samen in de beste integrale teams om de beste maatschappelijke resultaten te halen.

Plezier & passie
We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, willen uitgedaagd worden en elke dag iets leren.

Persoonlijk
Ieder mens is waardevol. Iedereen is welkom om hun eigen kwaliteiten maximaal te ontplooien. Onze mensen zijn onze belangrijkste succesfactor.

Klokkenluidersregeling

Integer handelen is belangrijk voor het succes van DGMR. Ons personeel kan gebruik maken van de klokkenluidersregeling om eventuele misstanden te melden.

Onze dochterondernemingen

 • Adviesbureau de Haan

  Als klein ingenieursbureau is Adviesbureau de Haan groot geworden met akoestisch onderzoek. Maar ook bij hinder door geluid, lucht of geur schakelen agrarische bedrijven, mkb-bedrijven, industrie, gemeenten en omgevingsdiensten Adviesbureau de Haan in.

  www.adviesbureau-de-haan.nl

 • bba binnenmilieu

  bba binnenmilieu bv is een adviesbureau dat zich sinds 1996 bezig houdt met de ‘onzichtbare’ omgevingsaspecten. We zijn gespecialiseerd in binnenmilieu, gezond bouwen, installatietechniek, bouwfysica en arbeidsomstandigheden. We streven naar het realiseren van behaaglijke en comfortabele woon-, leer- en werkomgevingen.

  www.binnenmilieu.nl

 • Kuiper & Burger

  Kuiper & Burger ondersteunt bedrijven en organisaties varierend van MKB tot multinationals. Hun vraagstukken kennen over het algemeen een bovengemiddelde complexiteit, zoals BRZO, IPPC, afval, stikstofdepositie, hinder, etc. Door ons specialisme voeren wij grootse projecten uit.

  www.kuiperburger.nl

 • Sensornet

  De mensen van Sensornet werken aan een wereld die stiller, gezonder en comfortabeler is. Door bedrijven, gemeenten en omwonenden te voorzien van de meest actuele, betrouwbare en heldere informatie over geluid en trillingen. Niet gebaseerd op aannames, maar op langdurige metingen.

  www.sensornet.nl

Klanten over ons

 • Jeroen Patijn projectdirecteur BAM Bouw en Techniek
  "DGMR is in Den Haag uitgebreid bekend met bevoegd gezag. En ze werken veel samen met het Rijksvastgoedbedrijf, onze opdrachtgever. En de kennis de we al in vele andere projecten benutten is prima op orde."
 • Florijn Vriend Product Lead Wellbeing bij EDGE
  "Voor zowel EDGE als DGMR was EDGE Olympic Amsterdam het eerste project waarop we de WELL Building Standard hebben toegepast. Wat wij als opdrachtgever erg prettig vonden, is dat we niet alleen kunnen vertrouwen op de inhoud en vakkundigheid, maar ook scherp worden gehouden in het proces. Daardoor hebben we de ambitie steeds verder kunnen verhogen."
 • Sander Molkenboer Algemeen directeur Avandis
  "Een proces van samenwerken, communiceren, dingen helder en duidelijk op papier zetten. Zo zijn we met DGMR tot goede oplossingen gekomen wat leidde tot een goede vergunbare situatie voor Avandis."

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Onze 250 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.