DGMR/Ingenieursbureau DGMR

De ingenieurs en adviseurs van DGMR

Ingenieursbureau DGMR op het strand. De ingenieurs en adviseurs van ons bureau bij elkaar

Waar wij voor staan

Onze overtuiging is dat mensen het beste tot hun recht komen in een duurzame, veilige en gezonde omgeving. We dagen onszelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. Doeltreffend voor de samenleving. Vernieuwend voor opdrachtgevers. Cruciaal voor de comfortabele leefomgeving van vandaag én morgen.

In 1980 startten de ingenieurs en adviseurs Van Dalfsen, Gies, Meerdink en Van Rangelrooij een nieuw en onafhankelijk ingenieursbureau: DGMR. Omdat ze kwaliteit met creativiteit wilden verbinden. Niet de gebaande paden, maar de grenzen van mogelijkheden opzoeken. Meedenken met opdrachtgevers om ze te verrassen met optimale en geïntegreerde oplossingen.

Toegevoegde waarde voor nu en straks

Nog steeds zit die passie in het DNA van ons ingenieursbureau. Wij denken vooruit. We lopen voorop met hoogstaande, innovatieve oplossingen. We gaan graag samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan om iets te bedenken dat van toegevoegde waarde is voor nu en voor straks. Met nadrukkelijk aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Elke stap die we zetten, is er eentje voor het klimaat en de samenleving. De impact die we samen met opdrachtgevers hebben, geeft meer toekomst aan onze wereld en daarmee aan volgende generaties. We willen niet alleen uitstoot reduceren, maar ook hergebruik bevorderen en welzijn van mensen vergroten. Met alle kennis en kunde die wij bezitten.

Kennis delen

Zo’n 250 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. Ze ontwikkelen hun kennis voortdurend in kennisgroepen. Hun specialistische kennis helpt niet alleen opdrachtgevers verder. Ze delen die kennis ook in netwerken en op hogescholen en universiteiten. Zo helpt kennisdeling ook onze organisatie weer verder.

Eén ingenieursbureau, drie verstigingen over Nederland verspreid.
Wij werken vanuit onze kantoren in Arnhem, Den Haag en Drachten.

De kracht van ons ingenieursbureau

 

Mede-eigenaar van DGMR

Als je bij ons werkt, dan kun je mede-eigenaar van DGMR worden. Net als de ongeveer twintig partners bij ons bureau heb je dan invloed op de koers van onze organisatie. En gaat het goed met DGMR, dan stijgen de waarden van jouw participaties. Het geeft net dat beetje extra naast de winst waarin iedereen bij onze organisatie deelt.

Onze vacatures

Onze kernwaarden

Integer
We handelen eerlijk, betrouwbaar en zorgvuldig volgens de regels van het spel.

Oog voor de toekomst
Wij geloven dat investeren in een betere wereld voor morgen de beste manier is om waarde te creëren.

Deskundig
We weten waarover we praten.

Samen
Wij opereren niet alleen. We zijn onderdeel van de samenleving, hebben oog voor ieders belang en werken graag samen in de beste integrale teams om de beste maatschappelijke resultaten te halen.

Plezier & passie
We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, willen uitgedaagd worden en elke dag iets leren.

Persoonlijk
Ieder mens is waardevol. Iedereen is welkom om zijn eigen kwaliteiten maximaal te ontplooien. Onze mensen zijn onze belangrijkste succesfactor.

Klokkenluidersregeling

Integer handelen is belangrijk voor het succes van DGMR. Medewerkers kunnen gebruik maken van de klokkenluidersregeling om eventuele misstanden te melden.

Onze dochterondernemingen

Klanten over ons

  • Jeroen Patijn projectdirecteur BAM Bouw en Techniek
    "DGMR is in Den Haag uitgebreid bekend met bevoegd gezag. En ze werken veel samen met het Rijksvastgoedbedrijf, onze opdrachtgever. En de kennis de we al in vele andere projecten benutten is prima op orde."
  • Florijn Vriend Product Lead Wellbeing bij EDGE
    "Voor zowel EDGE als DGMR was EDGE Olympic Amsterdam het eerste project waarop we de WELL Building Standard hebben toegepast. Wat wij als opdrachtgever erg prettig vonden, is dat we niet alleen kunnen vertrouwen op de inhoud en vakkundigheid, maar ook scherp worden gehouden in het proces. Daardoor hebben we de ambitie steeds verder kunnen verhogen."
  • Sander Molkenboer Algemeen directeur Avandis
    "Een proces van samenwerken, communiceren, dingen helder en duidelijk op papier zetten. Zo zijn we met DGMR tot goede oplossingen gekomen wat leidde tot een goede vergunbare situatie voor Avandis."

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Medewerkers van DGMR in 2020

Onze 250 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Medewerkers van DGMR in 2020

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.