DGMR/Klanten

Klanten over ons

Alexandre Mata Team Base & Port Branding Coordinator
“Without you guys we couldn’t have done this. We haven’t had any serious discussions on fire safety in the host cities for the Volvo Ocean Race.”
Peter Hoogstad senior projectmanager Heijmans
"Tijdens de bouw van het Timmerhuis deden we samen met DGMR controlerondes. Zo konden we vroegtijdig bouwfouten voorkomen, zodat we een betere oplevering en minder faalkosten hadden."
Aad Groenenboom directeur Marcor Stevedoring
"Voor de emissiereductie van onze drijfkranen zochten we de hulp van DGMR. Omdat er vertrouwen is, kun je dingen uit handen geven en blindvaren op de expertise die DGMR geboden heeft."
David Kema projectleider Renovatie bij RDW Veendam
"Een praktische vertaling van het architectonisch ontwerp naar gebouwontwerp. En wat betekent een installatieconcept voor het comfort, het klimaat en de veiligheid? Dat is de toegevoegde waarde van DGMR. Ze weten waarover ze praten en behartigen de belangen van de toekomstige gebruikers op een uitstekende manier. Goed geregeld allemaal."
Stef Capelle manager Security & Environment bij ECT
"Iemand met milieu in zijn portefeuille is vaak de enige binnen het bedrijf. Dan is het handig dat je iemand met verstand van zaken hebt om op terug te vallen. Eén vast aanspreekpunt. DGMR is echt een partner: samen sparren, samen zoeken naar oplossingen. Een autoriteit op milieugebied.”
Cees van der Spek directeur Public Affairs en Global Corporate Relations bij OVG Real Estate
“Wij ontwikkelen de meest duurzame en intelligente gebouwen. Die focus op vernieuwend bezig zijn, zien wij ook bij DGMR. Ze zijn zeer professioneel en kundig in wat zij aan oplossingen leveren. Ze kennen de markt én denken mee met de opdrachtgever. Dat DGMR weet hoe wij werken, is heel prettig en maakt ze tot een betrouwbare partner.”

Meer weten?

Benieuwd naar de optimale oplossingen van DGMR in de praktijk?
Kennis nemen van onze expertise op diverse werkgebieden?

Altijd up to date?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.