DGMR/Klanten

Klanten over ons

Jeroen Patijn, BAM Bouw en Techniek, over Rijnstraat 8
Jeroen Patijn projectdirecteur BAM Bouw en Techniek
"DGMR is in Den Haag uitgebreid bekend met bevoegd gezag. En ze werken veel samen met het Rijksvastgoedbedrijf, onze opdrachtgever. En de kennis de we al in vele andere projecten benutten is prima op orde."
Sander Molkenboer, Avandis
Sander Molkenboer Algemeen directeur Avandis
"Een proces van samenwerken, communiceren, dingen helder en duidelijk op papier zetten. Zo zijn we met DGMR tot goede oplossingen gekomen wat leidde tot een goede vergunbare situatie voor Avandis."
Alexandre Mata Team Base & Port Branding Coordinator
“Without you guys we couldn’t have done this. We haven’t had any serious discussions on fire safety in the host cities for the Volvo Ocean Race.”
Peter Hoogstad senior projectmanager Heijmans
"Tijdens de bouw van het Timmerhuis deden we samen met DGMR controlerondes. Zo konden we vroegtijdig bouwfouten voorkomen, zodat we een betere oplevering en minder faalkosten hadden."
Aad Groenenboom directeur Marcor Stevedoring
"Voor de emissiereductie van onze drijfkranen zochten we de hulp van DGMR. Omdat er vertrouwen is, kun je dingen uit handen geven en blindvaren op de expertise die DGMR geboden heeft."
David Kema projectleider Renovatie bij RDW Veendam
"Een praktische vertaling van het architectonisch ontwerp naar gebouwontwerp. En wat betekent een installatieconcept voor het comfort, het klimaat en de veiligheid? Dat is de toegevoegde waarde van DGMR. Ze weten waarover ze praten en behartigen de belangen van de toekomstige gebruikers op een uitstekende manier. Goed geregeld allemaal."

Meer weten?

Benieuwd naar de optimale oplossingen van DGMR in de praktijk?
Kennis nemen van onze expertise op diverse werkgebieden?

Altijd up to date?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.