DGMR/Klanten

Klanten over ons

Remco van der Heijden, ontwikkelingsmanager Amvest
Remco van der Heijden ontwikkelingsmanager Amvest
"Met DGMR veel tijd en effort in de vergunning gestoken. Om de processen op elkaar afgestemd te krijgen voor zeven gebouwen van verschillende architecten. Hendrik-Jan en ik voerden samen met de adviseurs van de gemeente het gesprek. Met de brandweer erbij om snelheid te maken in het project. We zijn er trots op dat dit ook gelukt is."
Florijn Vriend over de samenwerking bij EDGE Olympic
Florijn Vriend Product Lead Wellbeing bij EDGE
"Voor zowel EDGE als DGMR was EDGE Olympic Amsterdam het eerste project waarop we de WELL Building Standard hebben toegepast. Wat wij als opdrachtgever erg prettig vonden, is dat we niet alleen kunnen vertrouwen op de inhoud en vakkundigheid, maar ook scherp worden gehouden in het proces. Daardoor hebben we de ambitie steeds verder kunnen verhogen."
Jeroen Patijn, BAM Bouw en Techniek, over Rijnstraat 8
Jeroen Patijn projectdirecteur BAM Bouw en Techniek
"DGMR is in Den Haag uitgebreid bekend met bevoegd gezag. En ze werken veel samen met het Rijksvastgoedbedrijf, onze opdrachtgever. En de kennis de we al in vele andere projecten benutten is prima op orde."
Richard Lokhorst, Leidsche Rijn Centrumplan
Richard Lokhorst projectdirecteur Leidsche Rijn Centrumplan
"We hebben naar volle tevredenheid de deskundigheid van DGMR in huis gehaald. Ze hebben veel flexibiliteit getoond om plannen te laten aansluiten op de wensen van de consument."
Sander Molkenboer, Avandis
Sander Molkenboer Algemeen directeur Avandis
"Een proces van samenwerken, communiceren, dingen helder en duidelijk op papier zetten. Zo zijn we met DGMR tot goede oplossingen gekomen wat leidde tot een goede vergunbare situatie voor Avandis."
Alexandre Mata Team Base & Port Branding Coordinator
“Without you guys we couldn’t have done this. We haven’t had any serious discussions on fire safety in the host cities for the Volvo Ocean Race.”

Meer weten?

Benieuwd naar de optimale oplossingen van DGMR in de praktijk?
Kennis nemen van onze expertise op diverse werkgebieden?

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.