DGMR/Certificaten

Certificaten

Contact met DGMR

Aantoonbaar en betrouwbaar

De aandacht die DGMR voor kwaliteit, veiligheid en milieu heeft, maken we aantoonbaar met onze certificaten. Ze waarborgen de kwaliteit van onze dienstverlening, onze aandacht voor milieu en duurzaamheid en onze zorgvuldige omgang met (vertrouwelijke) informatie. We werken aan de continue verbetering ervan en laten onze systemen regelmatig toetsen en certificeren door een externe partij.

Beleidsverklaring DGMR-managementsystemen

Ons beleid is gericht op een constante verbetering van onze dienstverlening. Daarbij streven we ernaar het milieu zo veel mogelijk te ontzien.

Beleidsverklaring

Kwaliteit volgens ISO 9001

Wij garanderen de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze bedrijfsprocessen en afspraken dragen hieraan bij. Via interne en externe audits toetsen we regelmatig of ze beter kunnen.

Certificaat ISO 9001

Milieu en duurzaamheid volgens ISO 14001

Met ons beleid houden we de impact op het milieu zo klein mogelijk. Door de milieubelasting te verminderen of zelfs te voorkomen. We zoeken voortdurend naar verbetering.

Certificaat ISO 14001

Informatiebeveiliging volgens ISO 27001

Onze medewerkers en opdrachtgevers moeten erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens bij ons veilig zijn, privacy gewaarborgd is en we onze cybersecurity goed geregeld hebben.

Certificaat ISO 27001

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van ontwikkelingen bij DGMR.