DGMR/Actueel en kennis/Klantverhalen/Gebouw EDGE Olympic, gezond en WELL

Gebouw EDGE Olympic, gezond en WELL

Toen de WELL Building Standard in 2016 naar Nederland kwam, pasten DGMR en EDGE Technologies WELL direct toe op gebouw EDGE Olympic. Door te leren en elkaar scherp te houden, werd het hoogst haalbare resultaat behaald: WELL Platinum.

Florijn Vriend en Tim Beuker in EDGE Olympic over WELL Platinum

WELL Platinum

EDGE Olympic was het eerste gebouw in Nederland met deze score voor WELL versie 1. De 4e verdieping was zelfs de eerste in de wereld die Platinum behaalde met WELL versie 2.

DGMR en EDGE Technologies zijn ervan overtuigd dat je hoogstaande gebouwen maakt voor de mensen die erin werken. Dat is terug te zien aan bijvoorbeeld de waterfontein bij de ingang, de centrale trap, veel groen, ruimte voor daglicht en catering met gezonde voeding. Maar ook in het gebruik van emissiearme materialen, gezonde luchtkwaliteit en ruimte voor stilte. Alle ambities voor duurzaamheid en gezondheid zijn hier samengekomen.

 

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.