DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Tim Beuker is ‘WELL Educator of the Year’

Tim Beuker is ‘WELL Educator of the Year’

Het International WELL Building Institute (IWBI) gaf collega Tim Beuker deze week een WELL Educator of the Year Award. Hij ontvangt deze erkenning als gepassioneerde en deskundige trainer die namens WELL accredited professionals (AP) opleidt, zowel in Nederland als internationaal. Dit is al de derde keer dat hij een WELL Award wint.

Tim Beuker is ‘WELL Educator of the Year’

WELL-trainingen

Sinds 2018 geeft Tim officiële WELL-trainingen. Hij heeft talloze mensen opgeleid tot WELL AP. “De mensen en organisaties die voor WELL pleiten zijn de drijvende kracht achter onze beweging en zorgen voor echte, positieve verandering in gemeenschappen over de hele wereld”, aldus Rachel Hodgdon, president en CEO van IWBI. “Ik bied mijn persoonlijke felicitaties aan alle winnaars van de prijzen voor hun uitzonderlijke leiderschap, passie en toewijding die het mogelijk maken dat mensen overal voorop staan.” Tim is één van de 16 winnaars van een IWBI Individual Award. In 2019 en 2020 won hij de WELL Community Awards voor zijn werk als WELL AP en WELL Advisor. De WELL Awards worden jaarlijks uitgereikt aan personen en organisaties die een betekenisvolle impact hebben gehad op de ontwikkeling van gezonde werkomgevingen en WELL.

Gezonde werkomgevingen

Zelf was hij de eerste WELL AP in Nederland. In 2018 is de bba binnenmilieu-collega door het IWBI benoemd als WELL Faculty, de eerste in Nederland. Het instituut onderstreept hiermee dat de bewezen kennis over gezonde werkomgevingen en didactiek aan de hoge standaarden van IWBI voldoet. EDGE Technologies is één van de opdrachtgevers die hij adviseert en begeleidt bij de ontwikkeling van aantoonbaar gezonde gebouwen. Samen met een team van experts leidde dit tot de certificering WELL Platinum voor EDGE Olympic en EDGE Stadium.

 

EDGE Stadium
Foto: EDGE | EDGE Stadium

WELL Concept Leadership Awards

Dat EDGE Technologies vooruitstrevend in het realiseren van een gezonde werkomgeving, is ook IWBI opgevallen. Ze won maar liefst drie van de tien WELL Concept Leadership Awards. DGMR en bba binnenmilieu feliciteren EDGE met deze prachtige en uitzonderlijke prestatie. Per WELL Concept (thema) wordt wereldwijd jaarlijks één award uitgereikt aan de organisatie die op dat concept de hoogste kwaliteit wist te realiseren. De ontwikkelaar wist de hoogste kwaliteit te realiseren op de WELL Concepts Air, Thermal Comfort en Light. Hiermee bevestigt zij wereldwijd haar koploperspositie als het gaat om het realiseren van gezonde werkomgevingen.

DGMR ondersteunt EDGE Technologies als WELL AP en Performance Testing Agent bij de WELL certificering van haar ontwikkelingen. Daarnaast ondersteunt DGMR de WELL-certificering op portfolioniveau via WELL @ Scale.

Onze adviseurs

Het IWBI beloont TIM Beuker met een Community Award

Tim Beuker | bba

Indoor Climate Specialist, WELL Thermal Comfort & Homes Advisory, WELL Faculty & WELL AP
Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Laura van de Pol

Ontwerper Bouwfysica & Gezondheid, WELL AP & WELL PTA

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.