DGMR/Medewerkers/Antwan van Haaren

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid
"Antwan is een nuchtere adviseur met oog voor processen: What you see is what you get!"

Antwan’s werkbeleving

“Ik zit al bijna vijfentwintig jaar in het vak, waarvan de afgelopen twintig jaar bij DGMR. Daar ben ik al jaren intensief betrokken bij het realiseren van de duurzame ambities van klanten in gezonde gebouwen. Geen hoogdravende theoretische verhandelingen, maar duidelijk, praktisch en concreet.

Ik werk aan grote integrale projecten en geef daarin gezondheid, comfort en duurzaamheid een duidelijke herkenbare plek. Sinds de introductie van de WELL Building Standard begin 2016 is het integreren van gezondheid in gebouwen meetbaar geworden en span ik me in om, met WELL als middel, gebouwen nog gezonder te maken. Geen dikke plannen, maar stap voor stap creëren en realiseren.”

Wat Antwan bezig houdt

“In het dagelijks leven ben ik echt een no-nonsense, nuchter type. Een sportieve levensgenieter, die het leven neemt zoals het komt. Genietend van vrouw en kinderen, met een passie voor sporten, fotografie en motorrijden en geboeid door architectuur en cultuur.

Ik ben een mensenmens en houd niet van oneerlijkheid. Deze levensinstelling en karaktertrekken komen ook tot uitdrukking in mijn werk en de manier waarop ik met mensen om ga. Duidelijkheid, rechtvaardigheid en loyaliteit staan bij mij hoog in het vaandel.”

Antwan denkt mee over

  • Gezonde, duurzame en comfortabele kantoren, woningen en scholen.
  • Integraal Ontwerpen met de focus op bouwfysica en installatieconcepten.
  • Ondersteuning in prijsvragen/selecties/aanbestedingen om op conceptueel niveau bouwfysica/duurzaamheid te integreren in de ontwerpvisie.
  • WELL-certificering voor gezondheid in gebouwen.

Stel uw vraag aan Antwan!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.