DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR/BBA beschikt over een WELL AP

DGMR/BBA beschikt over een WELL AP

Sinds 17 juni 2016 heeft DGMR/BBA Binnenmilieu als een van de eerste in Nederland een WELL Accredited Professional (WELL AP) in huis.

WELL Accredited Professional | DGMR

Sinds 17 juni 2016 heeft DGMR/BBA Binnenmilieu als een van de eerste in Nederland een WELL Accredited Professional (WELL APTM) in huis. Deze beschikt aantoonbaar over de kennis om WELL-projecten gericht op gezondheid en comfort te begeleiden. 

Met WELL komen we tegemoet aan de jarenlange wens van gebouweigenaren, projectontwikkelaars en werkgevers om met een certificaat te laten zien dat ze extra geïnvesteerd hebben in een gezonde werkomgeving. DGMR/BBA Binnenmilieu kan hen nu begeleiden in het proces van WELL-certificering. Maar ook in het voortraject kunnen we gezondheidsambities en -eisen vaststellen.

Implementatie van WELL

De WELL APTM binnen DGMR/BBA Binnenmilieu richt zich volledig op gezondheid en comfort. Dat is waar het nieuwe Amerikaanse beoordelingssysteem WELL zich in onderscheidt. Bijzonder is dat het systeem niet alleen eisen stelt aan het binnenmilieu in gebouwen, maar ook aan gezond drinkwater, gezonde voeding, sport en geestelijke gezondheid. 

DGMR en BBA Binnenmilieu werken op dit moment aan drie Nederlandse projecten, waarin gestreefd wordt naar de implementatie van WELL. Samen met het Blue Building Institute (BBI) werken beide partners aan de vertaling van de Amerikaanse WELL-eisen naar de Nederlandse situatie. Naast de al bekende BREEAM- en LEED-certificeringen kan DGMR/BBA Binnenmilieu nu de certificering op alle aspecten van duurzaamheid en gezondheid verzorgen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tim Beuker, WELL APTM bij DGMR/BBA Binnenmilieu.

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!