DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Eerste WELL Faculty Member in NL

Eerste WELL Faculty Member in NL

Sinds deze week beschikt DGMR/BBA Binnenmilieu over de eerste WELL Faculty Member in Nederland. Tim Beuker was eerder de eerste Nederlandse WELL AP.

Tim Beuker, BBA. WELL AP en WELL Faculty Member

Eerste in Nederland

Sinds deze week beschikt DGMR/BBA Binnenmilieu over de eerste WELL Faculty MemberTM in Nederland. Tim Beuker was eerder de eerste Nederlandse WELL APTM.

Het Internationale WELL Building Institute (IWBI) selecteert WELL Faculty members op basis van hun kennis van WELL en hun kennis over de relatie tussen de gebouwde omgeving en gezondheid en comfort. WELL zet alleen Faculty members in om de officiële WELL-workshops te geven. Collega Tim Beuker gaf afgelopen dinsdag bij Circl in Amsterdam de allereerste officiële WELL-workshop in Nederland. Dit deed hij samen met Whitney Gray van Delos, de Amerikaanse ontwikkelaar van WELL.

Meer WELL-workshops

De workshop werd georganiseerd door DGBC. In 2018 zullen zij samen met DGMR/BBA Binnenmilieu meer WELL-workshops organiseren. Gedacht wordt onder andere aan een tweedaagse training tot WELL AP. Houd voor de exacte data de website van DGBC in de gaten.

Naast deze workshops verzorgt DGMR/BBA Binnenmilieu ook zelf cursussen en workshops op maat. Denk bijvoorbeeld aan een in-companytraining om met WELL bekend te raken. Of kies voor een ambitieworkshop op het gebied van gezondheid en comfort bij het ontwerpen van een nieuw gebouw.

Meer informatie

Voor meer informatie over de WELL-workshops kunt u contact opnemen met Tim Beuker, WELL APTM en WELL Faculty MemberTM bij DGMR/BBA Binnenmilieu.

 

Eerste WELL Faculty Member Nederland | DGMR

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!