DGMR/Medewerkers/Laura van de Pol

Laura van de Pol

Ontwerper Bouwfysica & Gezondheid, WELL AP & WELL PTA

Wat mij in mijn werk motiveert

Vanuit mijn leergierige houding ben ik als ontwerper gegroeid naar een duurzaamheids- en gezondheidsexpert. Ik geloof dat we onze samenleving en houding moeten beschouwen als een ecologisch netwerk, waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Gezamenlijk kunnen diverse expertises tot een uniek en betekenisvol eindresultaat leiden.

Om dit te vertalen naar projecten, geloof ik in een integrale aanpak van begin tot eind waarbij gezonde boerenverstand, circulariteit en gezondheidsambities continu worden gemonitord en het team zichzelf scherp houdt en uitdaagt.

Doordat ik een ware duizendpoot ben met het organiseren van festivals en artiesten, vind ik mijn rust en balans in yoga. Daarnaast kan ik het natuurlijk niet laten of vanuit mijn nieuwsgierigheid zelf ecologische dingen te maken zoals schoonmaakmiddelen, bio-based materialen en cosmetica.

Ik ben ook echt een buitenmens en altijd in voor een goede wandeling of mooie reis. Samen met mijn moeder organiseren we de stichting ‘Teach Nepal Project’ voor kansarme kinderen in Nepal om ze een educatie, maaltijden en kleding te bieden.

Ik weet veel over

  • WELL AP, Gezondheidsadvies opstellen voor opdrachtgevers
  • Circulariteit, PVE opstellen om de uitgangspunten scherp te krijgen aan het begin van een project
  • Duurzaamheid, in de breedste zin van het woord meedenken met ontwerpteams en in het voorstadium van projecten het duurzaamheidsverhaal integreren
  • Integraal Smart Building-aanpak

Stel uw vraag aan Laura!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.