DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR start WELL-trainingen in 2023

DGMR start WELL-trainingen in 2023

Aankomend jaar geeft collega Tim Beuker WELL-trainingen op een WELL-gecertificeerde locatie. De trainingen die DGMR aanbiedt, zijn bedoeld voor mensen die in hun werk te maken krijgen met WELL. En voor professionals die het WELL Accredited Professional (AP) examen willen halen.

dgmr-start-well-trainingen-in-2023

Waarom deze trainingen

Het belang van een gezonde (werk-)omgeving krijgt steeds meer aandacht. Bij veel bouwprojecten zijn de ambities op dit vlak zeer hoog. Opdrachtgevers willen een aantoonbaar gezond gebouw neerzetten, gewaardeerd met een WELL-certificaat. Zo komen meer en meer (vastgoed-)professionals met WELL in aanraking. Ook neemt het aantal WELL-specialisten, of WELL Accredited Professionals, toe. Onze eigen WELL-specialisten delen graag hun kennis in onze WELL Introduction Workshop en onze WELL AP Exam Prep training.

WELL Introduction Workshop

In deze workshop van 1 dag, leer je welk effect de gebouwde omgeving heeft op de gezondheid. En welke middelen WELL aanreikt om de gezondheid van je werkomgeving (verder) te verbeteren. We bespreken de 10 concepten die de gezondheid in gebouwen bevorderen: Lucht, Water, Voeding, Licht, Beweging, Thermisch Comfort, Geluid, Materialen, Mind & Community. De workshop is voor iedereen die geïnteresseerd is in WELL, of die op het werk in aanraking komt met WELL.

Meer info en aanmelden

WELL AP Exam Prep Training

In deze training van 4 halve dagen stomen we je klaar voor het WELL AP-examen. Je leert manieren om de WELL-eisen te onthouden en toe te passen. Ook oefenen we met examenvragen, zodat je goed voorbereid je examen tegemoet gaat. De training wordt gegeven door officiële WELL Faculty Members. Dit zijn WELL Accredited Professionals, kortweg WELL AP’s, die speciaal door het International WELL Building Institute zijn geselecteerd. Zowel op basis van inhoudelijke kennis van en ervaring met de WELL Building StandardTM, als vanwege hun excellente didactische vaardigheden. Tim Beuker is daarnaast op verzoek van IWBI een WELL Concept Advisor voor Air & Thermal Comfort.

Meer info en aanmelden

Onze adviseurs

Het IWBI beloont TIM Beuker met een Community Award

Tim Beuker | bba

Indoor Climate Specialist, WELL Thermal Comfort & Homes Advisory, WELL Faculty & WELL AP
Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.