DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Tim Beuker wint WELL Community Award 2021

Collega Tim Beuker wint voor de derde keer een WELL Award

Het International Well Building Institute (IWBI) beloont collega Tim Beuker van bba binnenmilieu voor de derde keer met een WELL community award. IWBI reikt de awards uit aan de beste WELL professionals, die voorop lopen in het verbeteren van gezondheid en comfort in de gebouwde omgeving.

Het IWBI beloont TIM Beuker met een Community Award

Tim: “De WELL Community Awards zijn er om WELL AP’s en WELL faculty members  te waarderen die een bijdrage leveren aan de doorontwikkeling van WELL. Daarom ben ik ontzettend trots om er dit jaar één te winnen. Het motiveert me om ook in het nieuwe jaar weer samen met onze opdrachtgevers te kijken hoe we onze werk-, leer- en woonomgeving nóg gezonder kunnen maken.”

Het IWBI beloont TIM Beuker met een Community Award

 

Tim is de niet alleen de eerste Nederlandse WELL Accredited Professional, maar ook de eerste Nederlandse Faculty Member. Alleen Faculty members geven de officiële WELL workshops, iets dat Tim ook regelmatig doet.

 

 

Onze adviseurs

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.