DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Team WELL AP’s uitgebreid met Mieke Timmerman

Team WELL AP's uitgebreid met Mieke Timmerman

Onlangs slaagde collega Mieke Timmerman voor haar examen tot WELL Accredited Professional (AP). Zij is nu één van de zes WELL AP’s bij DGMR en dochter bba binnenmilieu die WELL-projecten kunnen begeleiden. Hiermee anticipeert DGMR op de toenemende vraag naar gezondheid in gebouwen.

WELL AP Mieke Timmerman bij DGMR

Gezondheid en duurzaamheid

Steeds meer opdrachtgevers willen hun gebouwen aantoonbaar gezond maken via een WELL-certificaat. Een selecte groep van WELL AP’s begeleidt hen in het proces naar de certificering, waaronder Mieke. “Bij een aantal opdrachtgevers liggen de ambities zo hoog dat ze WELL Platinum én BREEAM Excellent willen behalen. Die combinatie van gezondheid en duurzaamheid wordt vaker gemaakt. Omdat ik ook BREEAM-expert ben, kan ik beide begeleiden en elkaar laten versterken.”

Het team WELL AP’s bestaat naast Mieke uit Antwan van Haaren, Tim Beuker, Laura van de Pol, Tessa Voorwinden en Stan de Wit. Zij richten zich op gezondheid, duurzaamheid en comfort in nieuwbouw en bestaande bouw. DGMR vertaalde de eisen van het International WELL Building Institute naar de Nederlandse situatie. Deze eisen gaan onder andere over licht, lucht en temperatuur in het gebouw. Maar ook over gezond drinkwater, gezonde voeding, sport en mentale gezondheid.

WELL Platinum

DGMR krijgt veel verzoeken om WELL-projecten te begeleiden. Meerdere daarvan ontvingen het certificaat WELL Platinum. Hieronder zijn de kantoren EDGE Olympic, EDGE Technologies HQ, The Flow en DGMR Den Haag. Daarnaast werkten we ook aan de gebouwen SHARE in Hoofddorp, Aeres Hogeschool Almere, EDGE Amsterdam West en EDGE Stadium.

Onze adviseurs

WELL AP Mieke Timmerman bij DGMR

Mieke Timmerman

Adviseur Duurzaamheid en bouwfysica

Antwan van Haaren

Senior adviseur Bouwfysica en gezondheid

Laura van de Pol

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Tessa Voorwinden

Specialist Bouwfysica en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.