DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/WELL Gold voor SHARE Building op Park 20|20

WELL Gold voor SHARE Building op Park 20|20

De aandacht voor gezondheid en welzijn in SHARE Building vertaalt zich in het WELL-certificaat Core v1 Gold. Samen met Delta Development is DGMR trots op het behalen van deze mooie score. We waren onder andere WELL-adviseur bij de ontwikkeling van deze nieuwbouw.

WELL Gold voor SHARE Building op Park 20|20 met DGMR als WELL-adviseur

Gezonde werkomgeving

SHARE Building behaalde niet alleen een BREEAM Excellent-certificaat. Als een van de eerste kantoren in Nederland is de nieuwbouw WELL Gold-gecertificeerd door het International WELL Building Institute (IWBI). Onze WELL-experts waren vanaf de start betrokken bij de oplossingen die een gezonde werkomgeving creëren. Met name de onderdelen lucht, water, voeding, licht, fitness, comfort en welzijn bepaalden de WELL-certificering.

Prominent aanwezige trappen stimuleren lichaamsbeweging. Er is veel natuurlijk daglicht en een hoogwaardig ventilatiesysteem die van SHARE Building een comfortabele plek maken. De hoofdingang is bewust transparant en loopt uit in een licht atrium met een groene plantenwand. Deze is niet alleen een eyecatcher, maar draagt bij aan een aantoonbaar betere luchtkwaliteit.

Gezond en duurzaam

Naast gezondheid richtten we ons binnen het ontwerpteam ook op bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid. De lat ligt hoog in het eerste kantorenpark dat volgens Cradle to cradle (C2C) wordt ontwikkeld. We dachten mee over (bouw)materialen, installaties en duurzame technische oplossingen wat uiteindelijk leidde tot de hoge BREEAM-score.

L’Oréal Nederland gaat het merendeel van SHARE Building huren. Ze is daarmee verzekerd van een gezond en duurzaam gebouw in de groene parkomgeving van Park 202|20. SHARE Building is de meest recente kantoorontwikkeling op dit park, ontwikkeld door Delta Development Groep en gerealiseerd door IBB Kondor.

 

Gezonde werkomgeving voor SHARE Building in Hoofddorp | DGMR

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.