DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/WELL-team DGMR uitgebreid met 4e WELL AP

WELL-team DGMR uitgebreid met 4e WELL AP

Collega Tessa Voorwinden is geslaagd voor haar examen tot WELL Accredited Professional (AP). Ook zij beschikt nu volgens het International WELL Building Institute (IWBI) over aantoonbare kennis om WELL-projecten te begeleiden. Het WELL-team bij DGMR breidt daarmee uit tot vier WELL AP’s.

Tessa Voorwinden is WELL AP bij DGMR

Gezonde gebouwen

Met haar mooie prestatie behoort Tessa Voorwinden tot de selecte groep van WELL AP’s. Ze is de vierde WELL AP die namens DGMR opdrachtgevers kan begeleiden in het proces naar de WELL-certificering van aantoonbaar gezonde gebouwen. Antwan van Haaren, Laura van de Pol en Tim Beuker zijn de andere accredited professionals. Tim was zelfs de eerste WELL AP van Nederland. Het team beschikt ook over twee WELL Performance Testing Agents.

De WELL AP’s bij DGMR richten zich volledig op gezondheid en comfort in nieuwbouw en bestaande bouw. Het beoordelingssysteem WELL neemt de mens als uitgangspunt. Op basis van wetenschappelijke inzichten stelt het eisen aan onder andere licht, lucht en temperatuur in het gebouw, en ook aan gezond drinkwater, gezonde voeding, sport en mentale gezondheid.

4x Platinum

Projecten waarbij onze WELL-adviseurs betrokken waren, zijn onder ander EDGE Olympic en EDGE Technologies HQ, The Flow en het DGMR-kantoor in Den Haag. Al deze kantoren ontvingen het certificaat WELL Platinum. Inmiddels staat de teller op 5 Platinum gecertificeerde WELL-projecten in Nederland waarvan 4 begeleid werden door DGMR.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren

Senior adviseur Bouwfysica en gezondheid

Laura van de Pol

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.