DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Twee gecertificeerde WELL Performance Testing Agents bij DGMR

Twee gecertificeerde WELL Performance Testing Agents

Met de certificering van collega’s Marjon van Harten en Coen van der Graaf heeft DGMR als eerste in Nederland twee zogenoemde WELL Performance Testing Agents (WELL PTA) in huis. Zij beoordelen tijdens een verification of een gebouw voldoet aan de WELL-eisen.

Twee WELL Performance Testing Agents (WELL PTA) bij DGMR

Prestaties beoordelen

Met de certificering van de twee WELL Performance Testing Agents breidt DGMR haar dienstverlening voor WELL uit. Opdrachtgevers konden al de hulp in roepen van onze drie WELL Accredited Professionals voor advies en procesbegeleiding. Nu voegen we hieraantoe de uitvoering van WELL-assessments namens de Green Business Certification Inc (GBCI).

Een WELL PTA onderzoekt of een gebouw presteert, zoals in de door WELL goedgekeurde documentatie is aangegeven. Ze voeren metingen uit, analyseren de gebouwgegevens en sturen de resultaten door voor de uiteindelijke beoordeling. Dankzij performance testers als Marjon en Coen hoeven opdrachtgevers geen Amerikaanse PTA’s te laten overkomen. Door onze Nederlandse PTA’s in te schakelen, is de communicatie eenvoudiger en verloopt de WELL-certificatie vlotter.

GBCI is niet alleen de organisatie die de WELL-documentatie en -prestaties beoordeelt, maar is ook de certificeerder van de opgeleide WELL Performance Testing Agents. Onze gecertificeerde performance testers volgden de training van GBCI in Parijs en leerden hoe ze bepaalde tests kunnen uitvoeren en waarop ze moeten letten.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.