DGMR/Actueel en kennis/WELL-trainingen

WELL-trainingen

Tim Beuker als WELL concept Air and Thermal Comfort advisor     Trainer Tim Beuker: “Goed voorbereid op je WELL AP examen met onze WELL-trainingen.”

Volg onze introductie workshop of de voorbereidende training voor het WELL AP examen. Onze trainers hebben veel ervaring met WELL en zorgen voor een interessante inhoud met veel informatie uit de praktijk.

In het kort

In de introductie workshop komen de 10 aspecten aan bod die de gezondheid in een gebouw bevorderen. Voor elk thema komt aan bod waarom dat aspect en diens features belangrijk zijn voor de gezondheid van gebouwgebruikers, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur.

Met de WELL AP prep training ben je goed voorbereid op je aankomende WELL AP examen. Je krijgt praktische kennis en vaardigheden aangereikt voor jouw rol als WELL AP.

Onze WELL-trainers

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP
Het IWBI beloont TIM Beuker met een Community Award

Tim Beuker | bba

Indoor Climate Specialist, WELL Thermal Comfort & Homes Advisory, WELL Faculty & WELL AP

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training