DGMR/Actueel en kennis/WELL-trainingen/WELL Introduction Workshop | 29 mei 2024

WELL Introduction Workshop | 29 mei 2024

In één dag maak je kennis met WELL en de 10 aspecten die de gezondheid in de gebouwde omgeving kunnen bevorderen. De workshop is in een WELL gecertificeerd gebouw, waar je ook een rondleiding krijgt. Zo krijg je een goed beeld hoe WELL er in de praktijk uit ziet.

well-introduction-workshop

Resultaat

Na de workshop ken je het concept gezondheid in gebouwen. Je weet wat gezondheid in de gebouwde omgeving is, en welk effect gebouwen op gezondheid hebben. Ook weet je hoe je een gezond gebouw realiseert en welke rol WELL hierin speelt?

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in, of te maken heeft met gezondheid binnen de gebouwde omgeving.

Wat ga ik leren?

Je leert welk effect de gebouwde omgeving heeft op de gezondheid. En welke middelen WELL aanreikt om de gezondheid van je werkomgeving (verder te verbeteren). Ook wordt toegelicht hoe het WELL certificeringsproces verloopt en hoe je WELL kunt combineren met andere richtlijnen zoals BREEAM.

Wat ga ik doen?

We bespreken de 10 Concepten die de gezondheid in gebouwen bevorderen: Lucht, Water, Voeding, Licht, Beweging, Thermisch Comfort, Geluid, Materialen, Mind & Community.

Voor elk thema komt aan bod waarom dat aspect en zijn features belangrijk zijn voor de gezondheid van gebouwgebruikers, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke literatuur. We kijken niet alleen naar de gezondheid op lange termijn, maar ook naar comfort en productiviteit.

Trainers

De workshop wordt gegeven door officiële WELL Faculty Members. Dit zijn WELL Accredited Professionals, kortweg WELL AP’s, die speciaal door het International WELL Building Institute zijn geselecteerd. Zowel op basis van inhoudelijke kennis van en ervaring met de WELL Building StandardTM, als vanwege hun excellente didactische vaardigheden. Tim Beuker is daarnaast op verzoek van IWBI een WELL Concept Advisor voor Air & Thermal Comfort.

Meer informatie en inschrijven

Adres: nader te bepalen

Data:

  • woensdag 29 mei 2024   9.00-17.00

Kosten: 550 euro (ex. BTW)

Certificaat: Ja

Lunch, koffie en borrel na afloop inclusief

Inschrijven

Onze adviseurs

Het IWBI beloont TIM Beuker met een Community Award

Tim Beuker | bba

Indoor Climate Specialist, WELL Thermal Comfort & Homes Advisory, WELL Faculty & WELL AP
Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.