DGMR/Werken bij

Werken bij DGMR

Ga met ons de uitdaging aan

Bij DGMR houden we van een uitdaging. Geen opdracht is te complex of te moeilijk, daar worden wij bij DGMR juist blij van. En dat weten onze opdrachtgevers ook. Daarom werk je bij DGMR aan spraakmakende, toonaangevende en specialistische projecten. Je zet je samen met deskundige collega’s dagelijks in voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Je krijgt dan ook bij DGMR alle ruimte om je ambities werkelijkheid te maken en te komen met creatieve en innovatieve oplossingen.

Maar werken bij DGMR betekent ook werken met fijne collega’s die voor elkaar klaar staan. Collega’s die trots zijn op hun werk en op DGMR. En werken in een open en informele sfeer. Je hebt veel vrijheid en zelfstandigheid en er is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Wij hanteren flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans. En natuurlijk besteden we volop aandacht aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling zodat je het beste uit jezelf haalt!

Ga met ons de uitdaging aan en bekijk onze vacatures.

DGMR als werkgever

Duurzaamheid betekent ook aandacht voor de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dat is wat DGMR doet. Wat maakt werken bij DGMR aantrekkelijk?

 

Jong DGMR

Bij DGMR werken veel jonge mensen. Sinds 2010 hebben zij hun eigen interne netwerk: Jong DGMR. Deze club brengt collega’s tot 35 jaar van onze drie vestigingen informeel met elkaar in contact en stimuleert persoonlijke ontwikkeling.
Vakinhoudelijke bijeenkomsten, interessante projectbezoeken en informele borrels behoren tot de activiteiten van Jong DGMR.

Wie worden jouw collega's?

  • Sharon Ligthart Technisch specialist
    “Juist de koppeling tussen theorie en praktijk en de afwisseling, maakt mijn werk bij DGMR zo leuk en interessant.”
  • Doede Wessels Adviseur
    “De ruimte die je krijgt om nieuwe dingen te doen, maar ook met je collega’s samenwerken, spreekt mij erg aan bij DGMR.”
  • Ieke Kuijpers Senior adviseur
    “Ik werk bij DGMR vanwege de fantastisch leuke projecten op het gebied van duurzaamheid in de top van de markt.”

Wil je nooit een vacature missen?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in. Wij houden jou steeds op de hoogte van onze laatste vacatures.

  • Wanneer je op aanmelden drukt, ga je akkoord met onze privacy policy.