DGMR/Actueel en kennis/WELL-trainingen/WELL AP Exam Prep Training | v.a. 24 april 2024

WELL AP Exam Prep Training | v.a. 24 april 2024

Als WELL AP adviseer je opdrachtgevers of jouw bedrijf over de mogelijkheden om een gezonde werkomgeving te realiseren. Met de WELL AP certificering kun je laten zien dat je voldoende kennis van WELL hebt. 

Wil je WELL Accredited Professional (AP) worden maar zie je op tegen het examen? Volg dan deze officiële WELL AP Prep Training bij DGMR om je voor te bereiden op het examen.

WELL AP Exam Prep Training

Resultaat

Na deze training ben je voorbereid op het WELL AP examen. Ook krijg je praktische kennis en vaardigheden die je kunt gebruiken als je WELL AP bent.

Voor wie?

  • Vastgoedprofessionals betrokken bij gebouwen met een certificering voor de WELL Building StandardTM  
  • Professionals die binnenkort in aanraking komen met de WELL Building StandardTM
  • Professionals die een verdieping van hun kennis van de WELL Building Standard TM zoeken
  • Mensen die binnenkort het WELL AP examen doen. Wil je een meer algemene cursus volgen, kies dan voor onze WELL Introduction Workshop.

Wat ga ik leren?

Tijdens het WELL AP examen wordt er van je verwacht dat je de eisen uit de WELL Building Standard kent en kunt toepassen. In deze training krijg je een kapstok aangereikt zodat het makkelijker is om alle WELL eisen te onthouden en toe te passen. Handig voor je examen én ter voorbereiding voor de WELL AP-rol na je examen.

Wat ga ik doen?

De training bestaat uit 4 halve dagen (op locatie) waarbij we met een groep door de WELL Building Standard lopen. Tijdens de training oefenen we ook met examenvragen, zo weet je wat je te wachten staat op het examen. Tot slot behandelen we de praktische stappen van het examen: waar is het examen, hoe kun je je aanmelden en wat kan je ter plekke verwachten.

Omdat het examen en de WELL Building Standard in het Engels is, maken wij gebruik van het officiële Engelstalige materiaal van the International WELL Building Institute (IWBI). De voertaal van de training is verder in het Nederlands, wel zo handig als je een vraag hebt.

Om het maximale uit de training te halen raden we je aan om voldoende tijd te reserveren voor het bestuderen van de WELL Building Standard tijdens de trainingsperiode. Denk bijvoorbeeld aan het doorlezen van de WELL-eisen voorafgaand aan de training van die week. Op deze manier ben je aan het eind van de training direct klaar om het WELL AP-examen te doen.

Trainers

De training wordt gegeven door officiële WELL Faculty Members. Dit zijn WELL Accredited Professionals, kortweg WELL AP’s, die speciaal door het International WELL Building Institute zijn geselecteerd. Zowel op basis van inhoudelijke kennis van en ervaring met de WELL Building StandardTM, als vanwege hun excellente didactische vaardigheden. Tim Beuker is daarnaast op verzoek van IWBI een WELL Concept Advisor voor Air & Thermal Comfort.

Algemene informatie

Adres: Casuariestraat 5, Den Haag

Data 2024:

  • Woensdag 24 april 13.00:17.00
  • Woensdag 1 mei 13:00-17:00
  • Woensdag 8 mei 13:00-17:00
  • Woensdag 15 mei 13:00-17:00

Kosten: 950 euro (ex. BTW)

Certificaat: Ja

Lunch: Nee

Inschrijven

Onze adviseurs

Het IWBI beloont TIM Beuker met een Community Award

Tim Beuker | bba

Indoor Climate Specialist, WELL Thermal Comfort & Homes Advisory, WELL Faculty & WELL AP
Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.