DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Mooie DGMR-projecten op de nominatie

Mooie DGMR-projecten op de nominatie

De Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en Architectuurcentrum Amsterdam maakten onlangs de nominaties bekend voor hun architectuurprijzen 2019. Daaronder vallen vier DGMR-projecten. Een van die mooie projecten, Hotel Jakarta in Amsterdam, komt op beide lijsten voor.

Twee keer Hotel Jakarta

Hotel Jakarta van SeArch Architects dingt mee naar de titel BNA Beste Gebouw 2019 in de categorie Leefbaarheid & Sociale Cohesie. Als één van de genomineerde projecten in Amsterdam maakt Hotel Jakarta kans op de Gouden A.A.P. 2019. Vanaf de start was DGMR bij dit bijzondere project betrokken als adviseur voor bouwfysica, brandveiligheid, duurzaamheid, energie en BREEAM.

Project De Pontsteiger in Amsterdam van Arons en Gelauff Architecten maakt ook kans om BNA Beste Gebouw te worden in de categorie Identiteit & icoonwaarde. Voor oplevering bogen we ons over de brandveiligheid. Andere projecten in Amsterdam waarop het Architectuurcentrum de schijnwerpers richt, zijn Rivierstaete van MVSA Architects en Hyperion Lyceum van Ector Hoogstad Architecten. We adviseerden deze interessanten projecten op het gebied van bouwfysica, brandveiligheid en duurzaamheid.

Bekendmakingen

De uitreiking van de vakjuryprijs BNA Beste Gebouw, de publieksprijs en de categoriewinnaars vindt plaats op 17 mei aanstaande. Een maand eerder is de uitreiking van de Gouden A.A.P. aan de winnaars van de vak- en publieksprijs.

Onze adviseurs

Björn Peters

Adviseur Brandveiligheid
Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Hendrik-Jan Doevendans

Adviseur brandveiligheid

Gert-Jan Wesenbeek

Adviseur bouwfysica en installaties

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.