DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/Esther Hebly over project Valley: Supergaaf

Esther Hebly over project Valley: Supergaaf

Collega Esther Hebly vertelt in de nieuwe editie van bouwwereld over het project the Valley in Amsterdam. In deze rubriek laat bouwwereld een bouwprofessional aan het woord over zijn of haar favoriete gebouw.

Peter de Winter  |   Bouwwereld   |   mei 2022

Vacature Bouwfysica Foto: Ruud Dilling

Buitengewoon complex

Deze keuze was voor Esther niet moeilijk. Vanaf haar eerste dag bij DGMR tot aan haar 5-jarig jubileum is ze betrokken geweest bij Valley. Het valt haar op dat veel woningbouw op elkaar lijkt en voorspelbaar is, saai en op elkaar gestapeld.

Maar project Valley is zeker niet saai. Hier is het wel goed gelukt om architectuur en groen op een prachtige manier te integreren. “Het is zelfs zo goed gelukt dat ik, had ik thuis geen zaken die me binden, op deze plek wel zou willen wonen”, zegt Esther.

Verder noemt Esther Valley een buitengewoon complex project. Alleen al vanuit DGMR hebben er wel 70 mensen aan meegewerkt!

Lees het volledige artikel

Onze adviseurs

Erik Cremers

Adviseur bouwfysica

Esther Hebly

Senior adviseur Bouw- en geveltechniek

Björn Peters

Adviseur Brandveiligheid

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.