DGMR/Adviseurs/Esther Hebly

Esther Hebly

Adviseur geveltechniek
"Esther is een gedreven vakvrouw en teamspeler die graag met andere disciplines de handschoen oppakt om nieuwe wegen te verkennen.”
Esther Hebly - DGMR

Esthers werkbeleving

“Ik heb 20 jaar in de gevelindustrie gewerkt, voordat ik bij DGMR aan de slag ging. Door deze ervaring, met de voeten in de klei, ben ik in staat om de adviezen van de verschillende disciplines binnen DGMR om te zetten naar maakbare oplossingen voor onze klanten. Of andersom: wat ik in de praktijk op inspecties tegenkom, vertaal ik naar toetsbare prestaties, zodat klanten weten wat ze in huis hebben.

Ik krijg energie van bijzondere projecten, waarbij de grenzen van het maakbare worden opgerekt. Of dat nu op het gebied van veiligheid, beveiliging, duurzaamheid, gezondheid of comfort is, er is vaak meer mogelijk dan je vooraf denkt! Naast mijn technische bagage, kan ik ook mijn ervaring op innovatiemanagement en productmanagement inbrengen. Zo help ik opdrachtgevers in de beslissing om wel of niet te innoveren en hoe ze de innovatie tot een succes kunnen maken.”

Wat Esther bezig houdt

“Ik vind het boeiend om in een tijd te leven waarin we de transitie maken naar energie-neutrale gebouwen en herbruikbare gebouwen en materialen. De gevel, met al zijn complexiteit, vormt daarin een belangrijke schakel. Ik haal veel voldoening uit mijn werk door oplossingen te vinden voor zaken die gisteren nog onmogelijk leken.
Bij elk project is dat een puzzel waarin bouwfysische, constructieve, architectonische, uitvoeringstechnische, economische en materiaalkundige aspecten een plek krijgen. Ook schade-onderzoek, waarin ik analyseer en doorgrond waarom het samenspel van de componenten niet gewerkt heeft, boeit mij enorm. Mijn brede interesse en diversiteit van ervaringen, ook buiten de techniek, helpt mij om die puzzel te maken.”

Esther denkt mee over

  • Innovatieve, klimaatvriendelijke, duurzame, veilige, bestendige, maakbare en betaalbare gevels.
  • Renovaties, transformaties en onderhoud van de bestaande gebouwschil.
  • Onafhankelijke en deskundige kwaliteitscontroles, in-situ metingen, schadeonderzoeken, contra-expertises en hersteladviezen.
  • Productontwikkeling voor de gevelindustrie.

Stel uw vraag aan Esther!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.