DGMR/Medewerkers/Erik Cremers

Erik Cremers

Adviseur bouwfysica
"Erik is een enthousiaste adviseur, die vraagstukken praktisch en efficiënt oplost."

Erik’s werkbeleving

“Ik ben een toegankelijke deskundige op de vakgebieden bouwfysica, akoestiek en duurzaam bouwen. Ik adviseer mijn opdrachtgevers zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten en ben gespecialiseerd in de marktsegmenten woningbouw, kantoren en onderwijs. Door mij te focussen op deze markten kan ik mijn klanten optimaal van advies voorzien.

Ik heb oog voor de vakinhoud, maar ook voor de belangen van de stakeholders in het bouwproces. Ik denk graag met de opdrachtgever mee over zijn ambitie en de te hanteren kwaliteitseisen voor thema’s als gezondheid, energie of brede duurzaamheid. Zo zal bij een uitgesproken duurzaam gebouw de lat hoger komen te liggen dan wettelijk vereist. Ook bij transformaties, waar slechts zeer beperkt wettelijke eisen gelden, breng ik graag mijn expertise in om te komen tot het juiste kwaliteitsniveau.

Ik ben oplossingsgericht en het geeft mij voldoening om in teamverband oplossingen voor integrale ontwerpopgaven te bedenken. Hierbij ben ik graag een spil tussen opdrachtgever en meerdere adviesdisciplines van DGMR.”

Wat Erik bezig houdt

“Ik ben nieuwsgierig en wil van jongs af aan altijd al weten hoe dingen werken en in elkaar zitten (‘How things are made’). Als bouwfysisch adviseur werk ik zowel intern als extern veel in teamverband, waarbij ons vak op het snijvlak van veel andere disciplines ligt. Met mijn nieuwsgierige houding houd ik anderen scherp en probeer het beste naar boven te halen voor een zo goed mogelijk gezamenlijk resultaat.

Daarnaast heb ik een passie voor mooie gebouwen. De keuze voor de bouwwereld sluit daar dus naadloos bij aan. Ik werk vanaf 2005 met veel plezier en bevlogenheid voor DGMR in Den Haag, waar ik dagelijks mijn klanten help hun vraagstukken op te lossen.”

Erik denkt mee over

  • Een gezond en comfortabel binnenklimaat.
  • Energiezuinige en duurzame gebouwen.
  • Integrale bouwconcepten en systeemintegratie.
  • Een stille leefomgeving.

Stel uw vraag aan Erik!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.