DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Forum Groningen en Naturalis genomineerd voor Beste Gebouw 2020

Forum Groningen en Naturalis genomineerd voor Beste Gebouw 2020

Bij de 10 genomineerden voor de architectuurprijs van Nederland behoren Forum Groningen en Naturalis. Twee projecten waar DGMR met passie en trots aan gewerkt heeft. Ze maken kans op de vakjury- én de publieksprijs voor BNA Beste Gebouw 2020.

Forum Groningen en Naturalis bij genomineerden BNA Beste gebouw

Forum Groningen

In de categorie Leefbaarheid & sociale cohesie is Forum Groningen van NL Architects een goede kanshebber. Forum Groningen in de stad Groningen is een opvallend openbaar gebouw van tien verdiepingen. Een groot open atrium verbindt tien pleinen die toegang geven tot de verschillende functies. Met name droegen onze oplossingen bij aan de ruimtelijke openheid en transparantie in het hele gebouw en met name aan het comfort van het atrium.

Naturalis

Naturalis Biodiversity Center van Neutelings Riedijk Architecten ontving een verdiende nominatie in de categorie Indentiteit & icoonwaarde. Naturalis in Leiden transformeerde van een museum naar een duurzaam biodiversiteitscentrum, waarin laboratoria, kantoren, depots en het museum zijn samengebracht. Medewerkers en bezoekers komen in een imposant gebouw dat toch comfortabel aanvoelt en ook qua brandveiligheid geschikt is voor grote aantallen bezoekers.

Een van deze projecten de kans geven op de winst van BNA Beste Gebouw 2020? Breng dan voor 7 oktober aanstaande een stem uit. Op 22 oktober maakt de jury bekend welk gebouw het meeste de meerwaarde voor mens en maatschappij biedt.

Onze adviseurs

Frank Jakobs

Senior adviseur brandveiligheid

Bert Vrijhof

Adviseur Bouwfysica en akoestiek
Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Ronald Oldengarm

Adviseur brandveiligheid

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.