DGMR/Adviseurs/Frank Jakobs

Frank Jakobs

Adviseur duurzaamheid en gezondheid
“Frank is een gedreven adviseur die als generalist en bouwfysicus de integrale aanpak binnen projecten stimuleert en vorm geeft."
Frank Jakobs - DGMR

Frank’s werkbeleving

“Als adviseur vind ik het een uitdaging om elke keer weer in de huid van mijn klant te kruipen. Om zijn vraagstuk op een slimme manier op te lossen. Ik hou van nieuwe uitdagingen. Hoe gekker, hoe leuker is mijn motto!

Ik heb de ambitie om samen met mijn team voor onze opdrachtgevers een duurzame gebouwde omgeving te realiseren, waarin mensen zich prettig voelen. Ik doe dit met passie en bevlogenheid en ga voor elk project op zoek naar de beste oplossing voor de specifieke ontwerpopgave. Hiervoor zetten we de nieuwste technieken en innovaties in.”

Wat Frank bezig houdt

“Zinvol bezig zijn, elke dag opnieuw. Ik hou ervan om ergens voor te gaan, een idee ten uitvoer te brengen. Die creativiteit kan ik elke dag weer kwijt in mijn werk, door slimme oplossingen te bedenken voor de vraagstukken van mijn klanten. Aangevuld met een fascinatie voor fysica, techniek maar inmiddels ook met mensen en processen (hoe werkt of functioneert iets?) is het vak van adviseur een passie die ik al vele jaren met veel plezier beoefen. Elke dag weer.

Muziek is mijn belangrijkste uitlaatklep. Naast de akoestische beleving, in een zaal als toehoorder of op het podium als saxofonist, is het een wereld waarin ik me helemaal los kan maken en tot rust kan komen. Als je altijd druk bent is dit een mooie tegenhanger.”

Frank denkt mee over

  • Duurzaamheidsambities vertalen naar praktische, maakbare en betaalbare oplossingen.
  • Meeontwerpen en borgen van een gezond en comfortabel werk- en leefklimaat,  zowel in bestaande als in nieuwe gebouwen.
  • Bedenken én realiseren van betaalbare en zinvolle brandveiligheidsconcepten gebaseerd op gelijkwaardigheid.

Stel uw vraag aan Frank!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.