DGMR/Medewerkers/Bert Vrijhof

Bert Vrijhof

Adviseur Bouwfysica en akoestiek

Bert’s werkbeleving

“Bij elk project wil ik een omgeving creëren waar mensen graag samenkomen. Dat doe ik niet alleen: samenwerken in een team is cruciaal om dit te bereiken. Met een kritische blik motiveer en inspireer ik de mensen met wie ik samenwerk om tot een integraal ontwerp te komen. Zo ontstaat een ontwikkelproces dat tot een hoge mate van integratie tussen de verschillende disciplines leidt. Het resulteert in een eindproduct waarop elk teamlid trots is.”

Wat Bert bezig houdt

“Het is mijn passie een advies te geven dat de kern raakt. De complexe projecten waaraan ik werk vragen hier ook om. Mijn kennis van de verschillende dicipines zet ik hiervoor in. Ik vind het een uitdaging om akoestiek en de fysische – en de energetische aspecten zo goed mogelijk te laten aansluiten op het dagelijkse gebruik.

Door kennis te delen met teamleden, vertalen we de theorie in concrete adviezen. Het gebruik, het gebouw en de installaties zijn daarbij optimaal op elkaar afgestemd. Daarbij verlies ik nooit het doel of de gedachtegang van de opdrachtgever uit het oog. Wanneer gebruikers graag in zo’n geoptimaliseerd gebouw verblijven is mijn missie volbracht.”

Bert denkt mee over

  • Het creëren van een duurzame leefomgeving, het maken van keuzes waarvan volgende generaties profiteren.
  • Vraagstukken omtrent minimalisering van energie- en materiaalgebruik.
  • Het aansluiten van akoestiek, fysische en energetische aspecten op het gebruik in de praktijk.

Stel uw vraag aan Bert!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.