DGMR/Waar wij voor staan

Waar wij voor staan

Onze visie

Bij DGMR houden we van een uitdaging. Geen opdracht is te complex of te moeilijk, daar worden wij bij DGMR juist blij van. En dat weten onze opdrachtgevers ook. Daarom werk je bij DGMR aan spraakmakende, toonaangevende en specialistische projecten. Je zet je samen met deskundige collega’s dagelijks in voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Je krijgt dan ook bij DGMR alle ruimte om je ambities werkelijkheid te maken en te komen met creatieve en innovatieve oplossingen.

Vrijheid en zelfstandigheid

Maar werken bij DGMR betekent ook werken met fijne collega’s die voor elkaar klaar staan. Collega’s die trots zijn op hun werk en op DGMR. En werken in een open en informele sfeer. Je hebt veel vrijheid en zelfstandigheid en er is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Wij hanteren flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans. En natuurlijk besteden we volop aandacht aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling zodat je het beste uit jezelf haalt!

Meerwaarde voor de toekomst

Ons werk is steeds een teamprestatie. We zetten samen de schouders eronder, benutten ieders talent en zijn aanspreekbaar en bereikbaar. Opdrachtgevers kennen ons als kennispartner, ervaringsdeskundige, luis-in-de-pels of altijd-vragensteller. Met een zekere nuchterheid maken wij hun hoge ambities waar. Zo komen we tot een optimaal toepasbaar advies met een zo duurzaam mogelijk resultaat.

En we creëren betere oplossingen en meerwaarde voor de toekomst. Samen bouwen aan een wereld voor komende generaties. DGMR: samenmogelijkmakers.

Eén bureau van ingenieurs en adviseurs, drie vestigingen over Nederland verspreid.
Wij werken vanuit onze kantoren in ArnhemDen Haag en Drachten.

Ga met ons de uitdaging aan

Bij DGMR houden we van een uitdaging. Geen opdracht is te complex of te moeilijk, daar worden wij juist blij van. En dat weten onze opdrachtgevers ook. Daarom werk je bij ons ingenieursbureau aan spraakmakende, toonaangevende en specialistische projecten. Je zet je samen met  onze deskundige ingenieurs en adviseurs dagelijks in voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Je krijgt dan ook bij DGMR alle ruimte om je ambities werkelijkheid te maken en te komen met creatieve en innovatieve oplossingen.

Meer over onze projecten

Diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid

DGMR is een organisatie waar je jezelf mag zijn. Wij waarderen de diversiteit van onze mensen en streven naar een inclusieve cultuur. Iedereen moet zich betrokken en gewaardeerd voelen, ondanks de verschillen in achtergronden en aandachtsgebieden. Simpelweg omdat diversiteit tot de mooiste oplossingen leidt. Maar werken bij ingenieursbureau DGMR betekent ook werken met fijne collega’s die voor elkaar klaar staan. Collega’s die trots zijn op hun werk en op ons bureau. En werken in een open en informele sfeer. Je hebt veel vrijheid en zelfstandigheid en er is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Wij hanteren flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans. En natuurlijk besteden we volop aandacht aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling zodat je het beste uit jezelf haalt!

Mede-eigenaar van DGMR

Als je bij ons werkt, dan kun je mede-eigenaar van DGMR worden. Net als de ongeveer twintig partners bij DGMR heb je dan invloed op de koers van onze organisatie. En gaat het goed met DGMR, dan stijgen de waarden van jouw participaties. Het geeft net dat beetje extra naast de winst waarin iedereen bij ons toonaangevend ingenieursbureau deelt.

Onze kernwaarden

Integer
We handelen eerlijk, betrouwbaar en zorgvuldig volgens de regels van het spel.

Oog voor de toekomst
Wij geloven dat investeren in een betere wereld voor morgen de beste manier is om waarde te creëren.

Deskundig
We weten waarover we praten.

Samen
Wij opereren niet alleen. We zijn onderdeel van de samenleving, hebben oog voor ieders belang en werken graag samen in de beste integrale teams om de beste maatschappelijke resultaten te halen.

Plezier & passie
We doen wat we leuk vinden en waar we goed in zijn, willen uitgedaagd worden en elke dag iets leren.

Persoonlijk
Ieder mens is waardevol. Iedereen is welkom om zijn eigen kwaliteiten maximaal te ontplooien. Onze mensen zijn onze belangrijkste succesfactor.

De kracht van ons ingenieursbureau