DGMR/Waar wij voor staan

Waar wij voor staan

Vrijheid en zelfstandigheid bij DGMR

Onze visie

Onze overtuiging is dat mensen het beste tot hun recht komen in een duurzame, veilige en gezonde omgeving. We dagen onszelf elke dag uit om met onverwachte oplossingen te komen. Doeltreffend voor de samenleving. Vernieuwend voor opdrachtgevers. Cruciaal voor de comfortabele leefomgeving van vandaag én morgen.

In 1980 startten de ingenieurs Van Dalfsen, Gies, Meerdink en Van Rangelrooij een nieuw en onafhankelijk ingenieursbureau: DGMR. Omdat ze kwaliteit met creativiteit wilden verbinden. Niet de gebaande paden, maar de grenzen van mogelijkheden opzoeken. Meedenken met opdrachtgevers om ze te verrassen met optimale en geïntegreerde oplossingen.

Toegevoegde waarde voor nu en straks

Nog steeds zit die passie in het DNA van DGMR. Wij denken vooruit. We lopen voorop met hoogstaande, innovatieve oplossingen. We gaan graag samen met onze opdrachtgevers de uitdaging aan om iets te bedenken dat van toegevoegde waarde is voor nu en voor straks. Met nadrukkelijk aandacht voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid.

Zo’n 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. Ze ontwikkelen hun kennis voortdurend in kennisgroepen. Hun specialistische kennis helpt niet alleen opdrachtgevers verder. Ze delen die kennis ook in netwerken en op hogescholen en universiteiten. Zo helpt kennisdeling ook onze organisatie weer verder.

Ga met ons de uitdaging aan

Bij DGMR houden we van een uitdaging. Geen opdracht is te complex of te moeilijk, daar worden wij bij DGMR juist blij van. En dat weten onze opdrachtgevers ook. Daarom werk je bij DGMR aan spraakmakende, toonaangevende en specialistische projecten. Je zet je samen met deskundige collega’s dagelijks in voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving. Je krijgt dan ook bij DGMR alle ruimte om je ambities werkelijkheid te maken en te komen met creatieve en innovatieve oplossingen.

Meer over onze projecten

Diversiteit, vrijheid en zelfstandigheid

DGMR is een organisatie waar je jezelf mag zijn. Wij waarderen de diversiteit van onze mensen en streven naar een inclusieve cultuur. Iedereen moet zich betrokken en gewaardeerd voelen, ondanks de verschillen in achtergronden en aandachtsgebieden. Simpelweg omdat diversiteit tot de mooiste oplossingen leidt. Maar werken bij DGMR betekent ook werken met fijne collega’s die voor elkaar klaar staan. Collega’s die trots zijn op hun werk en op DGMR. En werken in een open en informele sfeer. Je hebt veel vrijheid en zelfstandigheid en er is ruimte voor jouw ideeën en initiatieven. Wij hanteren flexibele werktijden voor een goede werk-privé balans. En natuurlijk besteden we volop aandacht aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling zodat je het beste uit jezelf haalt!

Mede-eigenaar van DGMR

Als je bij ons werkt, dan kun je mede-eigenaar van DGMR worden. Net als de ongeveer twintig partners bij DGMR heb je dan invloed op de koers van onze organisatie. En gaat het goed met DGMR, dan stijgen de waarden van jouw participaties. Het geeft net dat beetje extra naast de winst waarin iedereen bij onze organisatie deelt.

Onze kernwaarden

Integer
We handelen eerlijk, betrouwbaar en zorgvuldig volgens de regels van het spel.

Vooruit & strevend
We willen voor onze relaties het onmogelijke mogelijk maken.

Toegankelijk
We zijn een toegankelijke, pro-actieve en open partner.

Deskundig
We weten waarover we praten.

Plezier & passie
We zijn ondernemend, tonen initiatief en zijn verantwoordelijk voor het resultaat.

Persoonlijk
Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Onze mensen zijn onze belangrijkste succesfactor.

De kracht van ons ingenieursbureau