DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Webinar: Gezond en WELL in een bestaand kantoor

Webinar: Gezond en WELL in een bestaand kantoor

Ons kantoor in Den Haag is een aantoonbaar gezonde werkomgeving. We zetten stappen die leidden tot het certificaat WELL Platinum versie 2. Hoe bereikten we deze hoogst haalbare erkenning voor een bestaand gebouw? En waar liepen we tegenaan? Tijdens ons gratis webinar ‘Gezond en WELL in een bestaand kantoor’ op donderdag 25 juni 2020 gaan we dieper op deze vragen in.

WELL-kantoor DGMR Den Haag

Interne organisatie

We verzilverden de transformatie van EDGE Olympic in WELL Platinum. Hetzelfde deden we voor nieuwbouw The Flow. Maar hoe pas je WELL toe in een bestaand kantoor? We namen ons eigen kantoor als uitgangspunt om ervaring op te doen. Laura van de Pol, adviseur en WELL AP bij DGMR, staat stil bij de aanpassingen aan het gebouw. HR-adviseur Erik van der Heide benoemt de verbeteringen op het vlak van geestelijke gezondheid, gemeenschap, beweging en voeding.

Aanpassingen doorvoeren in een bestaand kantoor heeft consequenties voor de interne organisatie. Deze extra dimensie in een WELL-traject vraagt nadrukkelijk aandacht. Daarom delen beide collega’s hun ervaringen en leerpunten. Ook van een bestaand kantoor een gezonde werkomgeving maken? Hoewel elk traject anders is, geven we tijdens het webinar tips om goed van start te gaan.

Gratis webinar

Ons webinar ‘Gezond en WELL in een bestaand kantoor’ vindt plaats op donderdag 25 juni van 16.00 tot 16.45 uur.

Schrijf u in via ons aanmeldformulier.

Onze adviseurs

Laura van de Pol

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.