DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Tim Beuker WELL concept advisor Air en Thermal Comfort

Tim Beuker gevraagd als WELL concept advisor Air en Thermal Comfort

Het International WELL Building Institute (IWBI) stelde onlangs Tim Beuker voor 2020 aan als WELL concept advisor voor Air and Thermal Comfort. DGMR en bba binnenmilieu zijn trots op deze eervolle benoeming in een selecte internationale groep van WELL-professionals.

Tim Beuker als WELL conce Air and Thermal Comfortpt advisor

Gezonde gebouwen

Slechts zestien experts op het gebied van lucht en thermisch comfort begeleiden IWBI bij de doorontwikkeling van deze WELL-concepten. Tim gaat het komende jaar samenwerken met het ontwikkelteam om WELL blijvend aangesloten te houden op de meest recente onderzoeken en inzichten. Daarnaast brengt hij ook de wensen van gebruikers van gezonde gebouwen in en bepaalt hij wat nodig is voor optimaal presterende gebouwen in de wereld.

Vanaf de introductie van WELL in Nederland is Tim Beuker samen met Antwan van Haaren betrokken bij de ontwikkeling van gezonde omgevingen voor gebruikers. Tim was de eerste WELL Accredited Professional (WELL AP) in Nederland en voortrekker voor de toepassing van WELL in Nederland.

Verschillende opdrachtgevers klopten bij DGMR aan om te onderzoeken of hun gebouw kan voldoen aan de WELL-eisen. Het eerste project was EDGE Olympic in Amsterdam. Dit was eerste gebouw in Nederland met de Platinum-score voor WELL versie 1. De 4e verdieping was zelfs de eerste in de wereld die Platinum behaalde met WELL versie 2.

 

Onze adviseurs

Antwan van Haaren - DGMR

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid
Laura van de Pol, DGMR

Laura van de Pol

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.