DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Duurzaam doen activeren met Kennisplatform Duurzame toekomst

Duurzaam doen activeren met Kennisplatform Duurzame toekomst

Samen met bouwpartners impact maken voor een beter klimaat. Vanuit die wens lanceert DGMR het Kennisplatform Duurzame toekomst. Om onze kennis, deskundigheid en praktijkervaring over circulariteit, duurzaamheid en gezondheid te delen. Als startpunt voor opdrachtgevers die meer willen.

Kennisplatform Duurzame toekomst | DGMR

Integrale keuzes

Regelmatig roepen opdrachtgevers de hulp van onze adviseurs in om de CO2-footprint van hun project te verkleinen. Om mee te denken over circulaire, duurzame en gezonde oplossingen die ten goede komen aan het klimaat. Als één van de weinige bureaus kunnen wij integrale keuze maken, omdat we alle relevante disciplines in huis hebben. Met het kennisplatform Duurzaam gaan we actief kennis delen.

Verwacht van ons geen grote verhalen, maar een pragmatische aanpak. We gaan onze inzichten delen voor een groter draagvlak voor duurzaamheid. Via kennisdocumenten en op basis van concrete projecten. We delen onze ideeën over slimme ontwikkelingen, toepassingen en technieken. En uiteraard helpen we opdrachtgevers bij het realiseren van hun duurzame en gezonde ambities.

Kennisplatform Duurzame toekomst

Onze adviseurs

Laura van de Pol, DGMR

Laura van de Pol

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid
Jean Frantzen - DGMR

Jean Frantzen

Adviseur duurzaamheid en gezondheid
Merlijn Huijbers - DGMR

Merlijn Huijbers

Adviseur duurzaamheid en gezondheid

Circulair bouwen voor de toekomst

Houten constructie van Triodos Bank, circulariteit in de bouw | DGMR

Samen kijken naar de haalbaarheid en toepassing van innovaties op het gebied van circulariteit. Zo ontstaan gebouwen die flexibel zijn en lang meegaan, waardoor we verspilling en sloop voorkomen.

Houten constructie van Triodos Bank, circulariteit in de bouw | DGMR

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.