DGMR/Medewerkers/Merlijn Huijbers

Merlijn Huijbers

Adviseur duurzaamheid en gezondheid
"Merlijn werkt graag in ambitieuze ontwerpteams aan vernieuwende projecten en streeft naar optimaal comfort voor de gebruikers."

Merlijn’s werkbeleving

“We brengen een groot deel van onze tijd binnen door. In huizen, maar ook in kantoren, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Ik vind het erg belangrijk dat al deze gebouwen zo comfortabel, gezond en duurzaam mogelijk zijn.

Door mijn ervaring als architect, mijn huidige werkzaamheden als adviseur bouwfysica en BREEAM-expert kan ik me goed inleven in de belangen van de verschillende partijen. Binnen ontwerpteams ga ik graag de uitdaging aan om samen op creatieve en efficiënte wijze hoogwaardige gebouwen te realiseren.”

Wat Merlijn bezig houdt

“Ik houd ervan om steeds op een andere manier naar mijn directe omgeving te kijken. Op een nieuwe manier naar bekende dingen kijken is vaak de eerste stap naar innovatie. En door middel van innovatie kunnen we onze gebouwen steeds beter maken. Maar wie bepaalt of een gebouw goed is? Dat zijn in veel gevallen de gebruikers van het gebouw.

Om gebruikers de mogelijkheid te bieden om feedback te geven op de verschillende comfortaspecten in hun gebouw heb ik binnen DGMR een online vragentool ontwikkeld: de ‘Comfort Monitor‘. Met behulp van de feedback uit deze tool streven we ernaar het comfort in hedendaagse gebouwen nog beter af te stemmen op de gebruikers.”

Merlijn denkt mee over

  • Het realiseren van gebouwen die zo goed mogelijk aansluiten op de comfortwensen van de gebruikers.
  • Innovatieve, integrale concepten voor gezonde en duurzame gebouwen.
  • Projecten met een focus op de thema’s daglicht en energie.
  • Het realiseren van duurzame gebouwen, bijvoorbeeld door advisering op het gebied van BREEAM

Stel uw vraag aan Merlijn!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.