DGMR/Actueel en kennis/Events/Webinar: Gezond en WELL in een bestaand kantoor

Webinar: Gezond en WELL in een bestaand kantoor

Ons kantoor in Den Haag is een aantoonbaar gezonde werkomgeving. We zetten stappen die leidden tot het certificaat WELL Platinum versie 2. Hoe bereikten we deze hoogst haalbare erkenning voor een bestaand gebouw? En waar liepen we tegenaan?

WELL-kantoor DGMR Den Haag

Interne organisatie

We verzilverden de transformatie van EDGE Olympic in WELL Platinum. Hetzelfde deden we voor nieuwbouw The Flow. Maar hoe pas je WELL toe in een bestaand kantoor? We namen ons eigen kantoor als uitgangspunt om ervaring op te doen. Laura van de Pol, adviseur en WELL AP bij DGMR, stond stil bij de aanpassingen aan het gebouw. HR-adviseur Erik van der Heide benoemde de verbeteringen op het vlak van geestelijke gezondheid, gemeenschap, beweging en voeding.

Aanpassingen doorvoeren in een bestaand kantoor heeft consequenties voor de interne organisatie. Deze extra dimensie in een WELL-traject vraagt nadrukkelijk aandacht. Daarom deelden beide collega’s hun ervaringen en leerpunten. Ook gaven ze tips om goed van start te gaan.

Terugkijken?

Onze adviseurs

Laura van de Pol

Ontwerper Bouwfysica & Gezondheid, WELL AP & WELL PTA

Een gezond gebouw met WELL

WELL AP Exam Prep Training

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

WELL AP Exam Prep Training

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.