DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Wint SAM Air de publieksprijs van De Vernufteling 2020? Stem!

Wint SAM Air de publieksprijs van De Vernufteling 2020? Stem!

Kantoor- en vergaderruimten laten meewerken aan de gezondheid van gebruikers. Dat doet SAM Air door de binnenlucht te monitoren en de kans op besmetting via de lucht te bepalen. Met dit belangrijke project wil DGMR de publieksprijs van De Vernufteling 2020 winnen. Stemmen kan nog tot vrijdag 22 januari om 13.00 uur.

Luchtkwaliteit meten met SAM Air

Besmettingskans

Goed ventileren om onzichtbare virusdeeltjes in de binnenlucht af te voeren. DGMR onderstreept samen met dochterbedrijven bba binnenmilieu en Sensornet het belang hiervan om het coronavirus tegen te gaan. Monitoringsysteem SAM Air maakt de kans op besmetting door zwevende microdruppels 24/7 zichtbaar. Door grip te hebben op de besmettingskans wordt een veilige terugkeer naar kantoor en school mogelijk.

NLingenieurs houdt jaarlijks de verkiezing De Vernufteling voor de meest vernuftige en ingenieuze projecten. Naast de juryprijs reikt de brancheorganisatie de publieksprijs uit. SAM Air is één van de 12 projecten die kans maakt op de winst. Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van NLingenieurs op 28 januari a.s. wordt de winnaar bekend gemaakt.

Stem op SAM Air

Onze contactpersonen

Antwan van Haaren - DGMR

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid
Frank Jakobs - DGMR

Frank Jakobs

Adviseur duurzaamheid en gezondheid

Grip op de luchtkwaliteit in scholen

Luchtkwaliteit en ventilatie in scholen

Wij kunnen voor scholen en gemeenten niet alleen in kaart brengen waar het misgaat met het binnenklimaat. We kunnen ook begeleiding bieden in het verbeterproces en samen met de installateur een passend pakket aan concrete maatregelen voor u bepalen.

Luchtkwaliteit en ventilatie in scholen

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.