DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Tim Beuker wint WELL Community Award 2020

Tim Beuker wint WELL Community Award 2020

Vanwege zijn invloedrijke rol om gezondheid en welzijn in gebouwen te bevorderen, wint bba binnenmilieu-collega Tim Beuker de WELL Community Award 2020. Het is alweer de tweede keer dat het International WELL Building Institute (IWBI) hem als WELL Faculty Member deze prijs toekent.

Tim Beuker als WELL concept Air and Thermal Comfort advisor

Innovatieve oplossingen

“De ontvangers van de IWBI Community Awards hebben ieder de WELL-beweging vooruit geholpen. Ze deden hun uiterste best om te zoeken naar nieuwe en innovatieve oplossingen voor projecten. En ze bevorderden de betrokkenheid van mensen in gebouwen en community’s. Het is deze passie, toewijding en betrokkenheid die IWBI waardeert”, aldus Rachel Hodgdon van IWBI.

Tim was niet alleen de eerste Nederlandse WELL AP. In 2018 benoemde IWBI hem tot de eerste WELL Faculty Member in Nederland. IWBI selecteert WELL Faculty members op basis van hun kennis van WELL en hun kennis over de relatie tussen de gebouwde omgeving en gezondheid en comfort. WELL zet alleen Faculty members in om de officiële WELL-workshops te geven, iets dat Tim regelmatig doet.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren - DGMR

Antwan van Haaren

Adviseur Duurzaamheid en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.