DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Ontspannen leisure-event met relaties

Ontspannen leisure-event met relaties

Op 12 september jl. stapten een kleine twintig relaties uit de leisuremarkt bij DGMR in de boot. Tijdens deze exclusieve vaartocht langs Amsterdamse bouwprojecten werden ze bijgepraat over uitdagingen en successen bij hotels, musea, concertzalen en bioscopen.

Amsterdamse projecten

Op het uiterste puntje van het Java-eiland in Amsterdam begon de tocht bij het nieuwe en duurzame Hotel Jakarta. De groep maakte vervolgens kennis met de Tolhuistuin, Y-Towers, A’dam Tower, NDSM Werf & Street Art Museum, Theater Amsterdam, De Walvis, het Bijbels museum, Museum Het Grachtenhuis, Pathé De Munt en Paradiso. Stuk voor stuk projecten waarbij DGMR betrokken was als adviseur voor duurzaamheid, bouwfysica, akoestiek en brandveiligheid.

 

Hotel met hoge duurzaamheidsambities: Hotel Jakarta.

 

Aan het einde van de middag legde de groep aan bij het Conscious Hotel Westerpark dat op het terrein van de Westergasfabriek staat. Een goed voorbeeld van de transformatie van een monumentaal pand naar een duurzaam hotel.

Met name in leisure-gebouwen moeten ruimten comfortabel zijn en de akoestiek moet goed zijn. En ook een gevoel van veiligheid is belangrijk. Onzichtbare oplossingen die toch garant staan voor beheersing of mogelijke ontruiming. DGMR heeft hiermee veel ervaring opgebouwd en deelde dit met een selecte groep opdrachtgevers, architecten en adviseurs.

 

Zicht op de A’dam Tower vanaf het water.

Onze adviseurs

Peter Bijvoet - DGMR

Peter Bijvoet

Adviseur bouwfysica
Björn Peters - DGMR

Björn Peters

Adviseur brandveiligheid
Paul Zwartjes - DGMR

Paul Zwartjes

Adviseur bouwfysica
Minke Milius - DGMR

Minke Milius

Adviseur brandveiligheid en bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.