DGMR/Adviseurs/Paul Zwartjes

Paul Zwartjes

Adviseur bouwfysica
"Paul adviseert in projecten voor sport, recreatie en cultuur. Creatieve en pragmatische oplossingen vinden blijft hem uitdagen."
Paul Zwartjes - DGMR

Paul’s werkbeleving

“In de afgelopen dertien jaren ben ik als bouwfysisch adviseur bij DGMR betrokken. Binnen de samenwerking van DGMR met een theatertechnisch adviesbureau heb ik mezelf ontwikkeld tot een allround adviseur voor integrale adviesprojecten waarbij de akoestische beleving een belangrijke rol speelt. Projecten voor cultuur, recreatie en sport vormen een groot deel van mijn dagelijkse bezigheden.

Binnen het ontwerpproces zijn in mijn optiek heldere afspraken en een open eerlijke communicatie van belang. In mijn functie als adviseur speel ik graag een verbindende rol tussen de verschillende disciplines, zodat integrale en creatieve ontwerpoplossingen te realiseren zijn. Deze oplossingen moeten vooral praktisch uitvoerbaar zijn.”

Wat Paul bezig houdt

“Een gezond evenwicht tussen werk en privé zijn voor mij van belang. Mijn werk biedt me uitdagingen en mogelijkheden om me vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Mijn gezin geeft me rust en gezelligheid. Met sporten kan ik mijn energie kwijt. Dit geeft balans in het leven. Bij alles staat eerlijkheid en een no-nonsense instelling voorop.”

Paul denkt mee over

  • Projecten voor sport en recreatie.
  • Culturele projecten, zoals theaters, poppodia, bioscopen, evenementen- en congrescentra.
  • Multifunctionele gebouwen en herbestemmingen.

 

Stel uw vraag aan Paul!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.