DGMR/Medewerkers/Minke Milius

Minke Milius

Adviseur brandveiligheid en bouwfysica
"Minke voelt de belangen van de mensen om haar heen altijd feilloos aan."

Minke’s werkbeleving

“Met veel plezier kom ik al sinds 2007 bij DGMR over de vloer. En vanaf die tijd houd ik mij procesmatig en inhoudelijk bezig met twee expertisegebieden, namelijk Brandveiligheid en Bouwfysica. Hiermee lever ik mijn klanten een meerwaarde door een doordacht integraal advies te presenteren dat afgestemd is op hun belangen.

Sinds 2014 werk ik in het marktsegment ziekenhuizen, hogescholen/universiteiten, hotels en laboratoria. In al deze marktsegmenten heb ik te maken met bijzondere aandachtsgebieden, zoals trillingsgevoeligheid in laboratoria of een speciale eindgebruiker waar het brandveiligheidsconcept naadloos op afgestemd moet worden (patiënten in ziekenhuizen en slapende gasten in hotels).”

Wat Minke bezig houdt

“Ik sta voor mijn visie dat een geslaagd project verder reikt dan het afstrepen van individuele doelstellingen. Een team dat oprecht samenwerkt, is de basis voor het verwezenlijken van de initiële droom van de eindgebruiker. Het geeft mij veel energie als ik mijn teamleden/collega’s zie ontwikkelen en als ik daarin kan bijdragen. Ik houd mij dan ook graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en coaching in teamverbanden en individueel.”

Minke denkt mee over

  • Echt (!) integrale oplossingen voor brandveiligheid en bouwfysica.
  • Juridisch kader versus praktijk.
  • Bouwkundige detaillering.
  • Klantencontact.

Stel uw vraag aan Minke!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.