DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Directiewisseling bij DGMR Bouw

Directiewisseling bij DGMR Bouw

Met ingang van 1 januari 2022 is de samenstelling van de directie van DGMR Bouw BV gewijzigd. Aan de inzet van Johan Koudijs als directeur komt een einde nu hij zich onder andere gaat richten op kennisontwikkeling binnen DGMR. Zijn rol is overgenomen door Christiaan de Wolf. Samen met mededirecteur Frank Jakobs gaat hij zich richten op de verdere ontwikkeling van het team bij DGMR Bouw en de strategische samenwerking met klanten en andere partners in de bouwbranche.

Directiewisseling bij DGMR Bouw Vlnr: Christiaan de Wolf, Johan Koudijs en Frank Jakobs

Schat aan kennis

Johan Koudijs stond aan de wieg van de advisering voor brandveiligheid en geveltechniek bij DGMR. Onder zijn leiding heeft ons bureau zich op deze gebieden ontwikkeld tot autoriteit in de markt. En ook nu blijft hij zich als senior adviseur inzetten om brandveilige omgevingen te creëren. Daarnaast gaat hij zich inzetten om de schat aan kennis binnen DGMR nog beter te borgen, zodat ook in de toekomst klanten een beroep op de opgebouwde expertise kunnen doen.

Technische en strategische partner

Christiaan de Wolf heeft bij DGMR de expertise van bouw- en geveltechniek stevig op de kaart gezet. Ook zijn brede kijk en visie op de markt en op de groeimogelijkheden van ons bedrijf en onze medewerkers vielen daarbij op. Sinds juni 2021 is hij partner en werkt hij onder andere aan de maatschappelijke toegevoegde waarde van DGMR en medewerkers. In zijn nieuwe rol als directeur bij DGMR Bouw werkt hij verder aan het versterken van ons bureau als technische en strategische partner. Samen met Frank Jakobs geeft hij leiding aan een team van ruim honderd experts.

Onze adviseurs

Christiaan de Wolf

Directeur Bouw en Senior adviseur Geveltechniek

Frank Jakobs

Senior adviseur brandveiligheid

Johan Koudijs

Senior adviseur Integrale projecten

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.