DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/Christiaan de Wolf versterkt DGMR als nieuwe partner

Christiaan de Wolf versterkt DGMR als nieuwe partner

Collega Christiaan de Wolf treedt toe als nieuwe partner van DGMR. Met zijn benoeming onderstrepen we onze strategie om onze positie als toonaangevende dienstverlener te versterken. We zijn blij dat hij vanuit zijn gedrevenheid hieraan meebouwt.

Christiaan de Wolf is partner bij DGMR

Groeipotentieel

Christiaan (1971) werkt nu zo’n zes jaar bij DGMR, waarbij hij samen met collega’s de expertise van geveltechnologie stevig op de kaart gezet heeft. “Zijn komst naar DGMR was de eerste grote stap om mensen met een andere achtergrond en focus ruimte te geven. Dat bleek een waardevolle aanvulling op een bureau dat vooral technisch georiënteerd is. Dat de synergie die daaruit ontstond nu leidt tot deze stap van Christiaan, bewijst de kracht ervan”, aldus directeur Johan Koudijs.

Enthousiast begint Christiaan aan zijn partnerschap, waarbij hij zijn missie voortzet om binnen en buiten DGMR met elkaar te verbinden, te stimuleren, te innoveren en richting te geven. “Er is zeer veel groeipotentieel voor verdere kennisontwikkeling, innovatie en maatschappelijke toegevoegde waarde, voor zowel de medewerkers, DGMR als geheel en voor onze klanten. Ik zet me graag in om dit potentieel te stimuleren en de zichtbaarheid daarvan te versterken”, verklaart Christiaan.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden voor geveltechnologie gaat Christiaan zich de komende tijd richten op drie terreinen. Het stimuleren van persoonlijke groei van medewerkers, het versterken van DGMR als technische en strategische partner en het vergroten van de zichtbaarheid daarvan.

Onze adviseurs

Christiaan de Wolf

Directeur Bouw en Senior adviseur Geveltechniek

Johan Koudijs

Kennis-en Innovatiemanager Brandveiligheid

Onze adviesdiensten

De Rotterdam - foto: Ossip van Duivenbode

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

De Rotterdam - foto: Ossip van Duivenbode

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.