DGMR/Bouw

Bouw

Bouwkundig advies voor een comfortabel stadhuis van Deventer

Nieuwbouw, renovatie en transformatie

Wat maakt een gebouw nu eigenlijk duurzaam, comfortabel en zelfs productief? Het begint bij uw ambitie, maar voor de bouw komt veel kijken. Moet uw gebouw circulair zijn? Wat is eigenlijk nodig om het energieneutraal of zelfs energieleverend te krijgen? En als een gebouw invloed heeft op de productiviteit van mensen, met welke maatregelen kunt u die dan verhogen? Uiteraard moet uw gebouw ook brandveilig zijn. Hoe voldoet u aan de juiste wetgeving in uw plannen? Op zoek naar bouwkundig advies?

Concreet bouwkundig advies

De ingenieurs en adviseurs van DGMR kennen de vragen, ze denken en ontwerpen mee voor concreet bouwkundig advies voor nieuwbouw, renovatie of transformatie. Samen met de architect en andere adviseurs denken en ontwerpen we in ontwerpteams mee aan een klimaatvriendelijk, comfortabel, gezond en veilig (vernieuwd) gebouw. Onze adviseurs kennen de wetgeving en borgen dit vanaf het eerste schetsontwerp tot en met de oplevering.

De beste oplossing is voor ons een pragmatische en optimale oplossing voor duurzaamheid, brandveiligheid en gezondheid.

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Medewerkers DGMR 2023

Onze 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Medewerkers DGMR 2023

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.