DGMR/Medewerkers/Christiaan de Wolf

Christiaan de Wolf

Directeur Bouw en Senior adviseur Bouw- en geveltechniek
"Christiaan heeft een bewuste, persoonlijke en mensgerichte opstelling, is altijd bereid om te luisteren en anderen verder te helpen."

Christiaans werkbeleving

“Voordat ik namens DGMR begon te adviseren, heb ik 16 jaar als architect en bouwtechnisch ingenieur grote en complexe projecten begeleid. Door de breed opgedane praktische kennis ben ik in staat vanuit een totaalvisie zowel conceptmatig als in detail mee te denken over oplossingen voor opdrachtgevers, vastgoedeigenaren, aannemers, producenten, fabrikanten en architecten.

Ik zie mijzelf als een teamspeler met zelfkennis die oog heeft voor het grotere geheel, als ook voor de essentiële details. In mijn werk ben ik optimistisch. Zonder de realiteit uit het oog te verliezen, hou ik van specialistische activiteiten en zoek ik de zaken graag goed uit.

Vanuit een geloof in kansen ben ik ondernemend met een ‘drive’ om zaken voor elkaar te krijgen. Ik reageer snel en adequaat op veranderende omstandigheden en onverwachte uitdagingen.”

Wat Christiaan bezig houdt

“Vanuit de vele expertises en deskundigheid die wij de klant bieden, is adviseren voor mij vooral goed luisteren naar de klant en zijn vragen. Daarnaast duidelijk communiceren met de mensen waarmee ik samenwerk, om vervolgens de juiste antwoorden, oplossingen en keuzes te kunnen bieden.

Het is juist dit bewustzijn, de bewuste aandacht en het onderlinge vertrouwen dat elke samenwerking tussen mensen complementair en succesvol maakt. Dat laat mij nog elke dag genieten van onze wereld, de mensen en het werk.

Een open en constructieve communicatie is een essentieel onderdeel van de samenwerking. Samen zijn we sterk.”

Christiaan denkt mee over

  • Kwaliteit: onafhankelijke en deskundige kwaliteitscontrole, verscherpt toezicht,  schadeonderzoek, contra-expertise en hersteladvies.
  • Strategisch advies en roadmaps voor slimme oplossingen voor bestaande/nieuwe gebouwen, gevels en gevelproducten, op basis van de volgende thema’s:
    – Verduurzaming: energieneutraliteit, circulariteit en klimaatvriendelijkheid.
    – Gezondheid en comfort: binnencomfort, veiligheid en duurzame bestendigheid.
    – Innovatie, maakbaarheid en betaalbaarheid.

Stel uw vraag aan Christiaan!

Vul het formulier in!

  • Hidden

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.