DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR focust op welzijn met lidmaatschap van IWBI

DGMR focust op welzijn met lidmaatschap van IWBI

DGMR neemt de aandacht voor het welzijn van mensen in gezonde gebouwen serieus. Als koploper in WELL-certificering is DGMR nu lid van het International WELL Building Institute. We sluiten daarmee aan bij bedrijven over de hele wereld die mensen tot hun recht laten komen in een gezonde omgeving.

Lidmaatschap van IWBI, het International WELL Building Institute Beeld: IWBI

Logische stap

Het lidmaatschap van het International WELL Building Institute (IWBI) is een logische stap in onze aandacht voor gezondheid in gebouwen. Ruim voor de komst van WELL besteedde DGMR hier al aandacht aan. Dat WELL het welzijn van mensen centraal stelt, sluit voor DGMR perfect aan op onze advisering en inzet van de methode als middel om gebouwen gezonder te maken. Daarom werkten we vanaf de start samen met Blue Building Institute aan de vertaling van de WELL-eisen naar de Nederlandse situatie. Daarom hadden we de eerste WELL AP van Nederland en waren we de eerste WELL Performance Testing Organization in Europa.

Het IWBI is het internationale platform dat bureaus verbindt die dagelijks aan de gezondheid van gebouwgebruikers werken. Het lidmaatschap van IWBI stelt DGMR in staat om aan de wieg te staan van nieuwe ontwikkelingen en deze te vertalen naar de Nederlandse situatie. Verder stelt het internationale netwerk ons in staat om met elkaar ervaringen te delen die bijdragen aan een gezondere toekomst.

IWBI

Het International WELL Building Institute leidt de wereldwijde beweging om onze gebouwen en gemeenschappen te transformeren zodat mensen opbloeien. IWBI stimuleert de welzijnsgemeenschap door het beheer van het WELL AP-credential, het streven naar toepasbaar onderzoek, de ontwikkeling van educatieve middelen en de beïnvloeding van beleid dat overal gezondheid en welzijn bevordert.

Onze adviseurs

Antwan van Haaren

Senior adviseur Bouwfysica en gezondheid

Een gezond gebouw met WELL

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Ambities om uw gebouw gezond te maken? De WELL Building Standard is een krachtig middel om een gezonde werkomgeving te creëren. Met als doel om de gezondheid en productiviteit van gebouwgebruikers te bevorderen. DGMR is de eerste WELL Performance Testing Organization van Europa.

Groene werkomgeving in EDGE Olympic

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.