DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/DGMR eerste WELL Performance Testing Organization in Europa

DGMR eerste WELL Performance Testing Organization in Europa

Als eerste bureau in Europa en als een van de weinige bureaus wereldwijd is DGMR sinds vandaag officieel WELL Performance Testing Organization. Deze certificering maakt het mogelijk om namens Green Business Certification Inc (GBCI) WELL-assessments uit te voeren op gezondheidsaspecten in gebouwen. We zijn hiermee het enige bureau in Europa dat een volledig WELL-traject kan begeleiden.

WELL AP Exam Prep Training Foto: Ossip van Duivenbode

Snel schakelen

Onlangs certificeerde het GBCI de eerste twee WELL Performance Testing Agents van Nederland, Marjon van Harten en Coen van der Graaf. Vanuit DGMR als gecertificeerde organisatie beoordelen ze de prestaties van gebouwen op het gebied van gezondheid. De certificering van DGMR en medewerkers voorziet in de behoefte van opdrachtgevers om snel te kunnen schakelen en een Nederlandse partij als aanspreekpunt te hebben.

De doorlooptijd van het assessment, de zogenoemde WELL Performance Verification, kan maar liefst één tot anderhalve maand worden ingekort door DGMR in te schakelen. Partijen die kiezen voor een WELL-certificatie zijn niet meer afhankelijk van assessoren die van ver moeten komen, wat ook in kosten een voordeel kan opleveren voor opdrachtgevers.

Advies tot en met beoordeling

Daarnaast kan DGMR partijen continuïteit bieden. Opdrachtgevers konden al de hulp in roepen van onze drie WELL Accredited Professionals, waaronder de eerste in Nederland, voor advies en procesbegeleiding. Nu kunnen hieraan de WELL-assessments toegevoegd worden, zodat DGMR het volledige traject van advies tot en met beoordeling kan uitvoeren.

 

DGMR is WELL Performance Testing Organization
Bron: www.wellcertified.com/en/performance-testing

Onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.