DGMR/Klanten/Florijn Vriend

Samenwerken voor EDGE Olympic

“Voor zowel EDGE als DGMR was EDGE Olympic Amsterdam het eerste project waarop we de WELL Building Standard hebben toegepast. Wat wij als opdrachtgever erg prettig vonden, is dat we niet alleen kunnen vertrouwen op de inhoud en vakkundigheid, maar ook scherp worden gehouden in het proces. Daardoor hebben we de ambitie steeds verder kunnen verhogen.”

Florijn Vriend | Product Lead Wellbeing bij EDGE

Florijn Vriend over de samenwerking bij EDGE Olympic

Gebouw EDGE Olympic, gezond en WELL

EDGE Olympic was het eerste gebouw in Nederland met deze score voor WELL versie 1. De 4e verdieping was zelfs de eerste in de wereld die Platinum behaalde met WELL versie 2.

DGMR en EDGE Technologies zijn ervan overtuigd dat je hoogstaande gebouwen maakt voor de mensen die erin werken. Dat is terug te zien aan bijvoorbeeld de waterfontein bij de ingang, de centrale trap, veel groen, ruimte voor daglicht en catering met gezonde voeding. Maar ook in het gebruik van emissiearme materialen, gezonde luchtkwaliteit en ruimte voor stilte. Alle ambities voor duurzaamheid en gezondheid zijn hier samengekomen.

 

Kom in contact met onze adviseurs

Antwan van Haaren is WELL Sound Advisor

Antwan van Haaren

Senior Adviseur Bouwfysica, WELL Sound Advisory & WELL AP

Meer weten?

Duurzaam bouwen met een gezonde omgeving voor gebruikers

Onder de adviesdienst Duurzaamheid en gezondheid vindt u alle aandachtspunten die u in uw situatie verder kunnen helpen.

Duurzaam bouwen met een gezonde omgeving voor gebruikers

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.