DGMR/Milieu

Milieu

Windmolens in de ruimte voor mens en milieu

Ruimte scheppen voor mens en milieu

Wonen en werken in een prettige, veilige en gezonde omgeving is wat iedereen wil. In de uitwerking van deze ambities lukt het helaas niet altijd dit echt van de grond te krijgen. In de praktijk blijkt het niet eenvoudig om vast te houden aan de oorspronkelijke ambities. Planprocessen en besluitvormingsprocessen beïnvloeden uw plannen, evenals de cultuurverschillen tussen milieu en ruimtelijke ordening en andere belangen.

Juiste mix tussen proces, beleid en uitwerking

De adviseurs van DGMR begeleiden u graag door het woud van kansen en struikelblokken. Ze zijn goed bekend met de plan- en besluitvormingsprocessen in gemeenten op het vlak van milieu en ruimtelijke ordening. De uitdaging zit in het vinden van een juiste mix tussen procesmatige begeleiding, beleidsontwikkeling en een goede technische uitwerking in de planvorming. Wij helpen zo op een evenwichtige manier ruimte scheppen voor mens en milieu.

Hierover adviseren we u

Maak kennis met ons

Onze 200 experts willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.