DGMR/Milieu

Milieu

milieuwetgeving en activiteitenbesluit milieubeheer kennen voor bv. windmolens in de ruimte voor mens en milieu

Ruimte scheppen voor mens en milieu

Wonen en werken in een prettige, veilige en gezonde omgeving is wat iedereen wil. In de uitwerking van deze ambities lukt het helaas niet altijd dit echt van de grond te krijgen. In de praktijk blijkt het niet eenvoudig om vast te houden aan de oorspronkelijke ambities. Planprocessen en besluitvormingsprocessen beïnvloeden uw plannen, evenals de cultuurverschillen tussen milieu en ruimtelijke ordening en andere belangen.

Milieuwetgeving

De ingenieurs en adviseurs van DGMR begeleiden u graag door het woud van kansen en struikelblokken. Ze zijn goed bekend met milieuwetgeving, het Activiteitenbesluit milieubeheer, de plan- en besluitvormingsprocessen in gemeenten op het vlak van milieu en ruimtelijke ordening. De uitdaging zit in het vinden van een juiste mix tussen procesmatige begeleiding, beleidsontwikkeling en een goede technische uitwerking in de planvorming. Wij helpen zo op een evenwichtige manier ruimte scheppen voor mens en milieu.

Maak kennis met ons ingenieursbureau

Medewerkers van DGMR in 2020

Onze 220 ingenieurs en adviseurs willen de beste in hun vak zijn. We gaan niet de gebaande paden, maar zoeken de grenzen van mogelijkheden op. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen.

Medewerkers van DGMR in 2020

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.