DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/Wat is thermografisch onderzoek?

Wat is thermografisch onderzoek

Is een gebouw goed geisoleerd of zijn naden en kieren aanwezig die warmte laten weglekken? Een thermografisch onderzoek geeft inzicht in de kwaliteit van een gebouw. Ook de werking van vloerverwarming of klimaatplafonds brengt DGMR ermee in kaart. We leggen het onderzoek uit in een korte animatie.

DGMR  |  animatie  |  oktober 2022

Animatie 'Wat is thermografisch onderzoek?'

Duurzaamheid

Wat doen onze experts als een opdrachtgever een thermografisch onderzoek nodig heeft? Stap voor stap legt de animatie uit hoe het allemaal in z’n werk gaat. En hoe ze inzicht krijgen in de kwaliteit van het gebouw en de mogelijke verbeteringen. Bijvoorbeeld om een duurzaamheidslabel als BREEAM te behalen.

Deze animatie is niet alleen beschikbaar op ons Youtube-kanaal. We voegen de korte film ook toe aan onze offertes. Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden. Ook op deze manier delen we onze kennis en expertise. Eerder ontwikkelden we al een animatie om uit te leggen wat een blowerdoormeting is.

 

Onze adviseurs

Kevin Lenting - DGMR

Kevin Lenting

Adviseur Bouw- en geveltechniek en Beveiliging

Ontwerpen met BENG

PV-panelen

Bijna-Energieneutrale Gebouwen (BENG) worden de norm. Met BENG ligt er een solide basis om de komende jaren energie-efficiënt en duurzaam te gaan bouwen. Met onze jarenlange verdieping in de BENG regelgeving en onze praktijkervaring, kunnen we u goed helpen bij al uw vragen over BENG.

PV-panelen

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.