DGMR/Actueel en kennis/Publicaties/Aandacht voor gezondheid in ons jaaroverzicht 2019 – 2020

Aandacht voor gezondheid in ons jaaroverzicht 2019 - 2020

In het digitale DGMR Jaaroverzicht 2019 – 2020 kijkt onze directeur Ieke Kuijpers terug op een boekjaar waarin gezondheid centraal stond. Niet alleen vanwege corona, maar bijvoorbeeld ook omdat ons kantoor in Den Haag aantoonbaar gezond is.

DGMR Jaaroverzicht

Mentale gezondheid

We zijn trots op het certificaat WELL Platinum voor ons Haagse kantoor. En omdat we zo met gezondheid bezig waren, besteedden we sinds corona ook veel aandacht aan de mentale gezondheid van alle collega’s. Ook aan ventileren trouwens; van groot belang bij de terugkeer naar school en naar kantoor. Grip krijgen op het risico van besmetting? Gebruik SAM AIR.

Het jaaroverzicht is een mooi startpunt voor meer informatie over onderwerpen als deze. En uiteraard namen we links op naar mooie projecten, publicaties, klantverhalen en events. Die laatste vonden vooral online plaats. We deden razendsnel ervaring op met webinars. Met als hoogtepunt het online afscheid van onze directeur Hans van Leeuwen. Uitzwaaien op afstand, maar wel met een warm programma.

Bekijk ons Jaaroverzicht

 

Onze adviseurs

Ieke Kuijpers - DGMR

Ieke Kuijpers-van Gaalen

Adviseur bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.