DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/The Green House

The Green House

Volledig remontabel, prefab en op basis van hergebruik wordt The Green House gebouwd. Of de voorzieningen dat zijn, woog ook DGMR steeds af.

Volledig remontabel, prefab en op basis van hergebruik wordt The Green House gebouwd. Of de voorzieningen dat zijn, woog ook DGMR steeds af.

In slechts drie maanden tijd realiseren Strukton en Ballast Nedam een circulair en multifunctioneel paviljoen, The Green House. Als bouwfysisch en brandveiligheidsadviseur is DGMR bij de realisatie van dit tijdelijke paviljoen betrokken. Het gebouw moet een breed publiek inspireren en zo bijdragen aan een brede maatschappelijke betrokkenheid ten aanzien van circulair denken en handelen.

Knoop-gebouw

De bouw van The Green House is onderdeel van de herontwikkeling van de naastgelegen Knoopkazerne. Sinds 2015 werkt DGMR als adviseur aan de realisatie van De Knoop. Zo zijn de gevelplaten voor The Green House afkomstig van het Knoop-gebouw en wordt de vloerverwarming in een zandbed gelegd zodat deze later weer herbruikbaar is.

Het paviljoen blijft vijftien jaar staan. Daarna wordt het afgebroken, zodat het elders weer opgebouwd kan worden. Hierdoor zijn zowel de locatie als het gebouw toekomstbestendig.

 

 

Onze adviseurs

Paul Zwartjes

Senior adviseur Akoestiek en bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Altijd up to date?

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Schrijf je in!

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.