DGMR/Actueel en kennis/Nieuws/The Green House wint publieksprijs Duurzaam Bouwen

The Green House wint publieksprijs Duurzaam Bouwen Awards 2019

DGMR feliciteert The Green House die de publieksprijs van de Duurzaam Bouwen Awards 2019 in de wacht sleepte. 34 procent van de aanwezigen op het Duurzaam Gebouwd Congres in Leeuwarden stemden voor dit Utrechtse circulaire paviljoen.

Winnaars publieksprijs Duurzaam Bouwen Awards 2019: The Green House Foto: cepezed

Mogelijkheden van circulariteit

De bezoekers van het congres konden voor de publieksprijs kiezen uit negen nominaties. Ze waren het meest onder de indruk van The Green House als praktijkvoorbeeld van duurzaam bouwen. Een mooie opsteker voor het team met cepezed, Ballast Nedam, Strukton, Albron en DGMR dat het circulaire paviljoen realiseerden.

Met onze expertise op het gebied van bouwfysica en duurzaamheid hielpen DGMR-adviseurs het team door concreet inzicht te geven in mogelijkheden voor circulariteit. Daarnaast adviseerden we over brandveiligheid. Het gaat namelijk niet alleen om duurzaamheid, maar ook om het comfort en de veiligheid van de bezoekers aan The Green House.

Duurzaam Bouwen Awards

De Nederlandse Duurzaam Bouwen Awards zijn een initiatief van de Stichting Duurzaam Bouwen Awards, waarin abcnova, W/E adviseurs, FSC Nederland en Duurzaam Gebouwd hun krachten hebben gebundeld. De Awards hebben als doel verduurzaming van de gebouwde omgeving te stimuleren.

 

Oplossingen van DGMR in The Green House

Onze adviseurs

Paul Zwartjes

Senior adviseur Akoestiek en bouwfysica

Onze adviesdiensten

Wilt u weten op welke gebieden we u allemaal kunnen ondersteunen? Kijk bij onze adviesdiensten naar de expertise die u kunt inzetten om uw project tot een succes te maken.

Up-to-date blijven?

Houd mij op de hoogte van de ontwikkelingen bij DGMR.

  • Wanneer u op aanmelden drukt, gaat u akkoord met onze privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.